Semesterbostad i Rom

Terrazza Alessandro III

 
Terrazza Alessandro III är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Alessandro III är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Man ska inte välja den här lägenheten för charmens skull för det finns det ärligt talat inte mycket av: klinkergolv, kala väggar, enkla möbler, inte mycket modern komfort... Nej, lägenhetens styrka är takterrassen varifrån man har 360 graders utsikt, och det faktum att priset är blygsamt samt att lägenheten ligger i en trevlig del av Trastevere.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (femte våningen utan hiss)
- Lägenheten ligger på tre våningsplan med ingång på femte våningen. På denna våning finner vi ett vardagsrum med matbord, ett separat kök (fyra gasbrännare, ugn, kylskåp och diskmaskin), ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum samt ett genomgångsrum. Från detta rum kommer du via en trappa upp till nästa våning där det finns vardagsrum med bäddsoffa för två och härifrån kommer du via en spiraltrappa upp till takterrassen. Lägenhetens sista våning ligger en våning under ingånsplanet och här hittar man ett sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med badkar, dusch och toalett.

Läs mer om Terrazza Alessandro III

Dölj texten
 
 
search map