Omdömen från Terrazza Adriano II

 
Terrazza Adriano II är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Adriano II är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Adriano II

Läs personliga omdömen av Terrazza Adriano II som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Adriano II. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Skön placering

Härlig lägenhet ren och fin. Placeringen är en fin utgångspunkt för hela ROM, alla sevärdheter kan nås till fots. Restauranger och inköpsmöjligheter utanför dörren är ett stort plus.

Rom som semester-destination

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Adriano II
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En drömlägenhet för två personer

Vi har njutit varje ögonblick i lägenheten, som är vacker och mysigt med en trevlig stor takterrass med fantastisk utsikt över staden, Gianicolo och Peterskyrkan . En trevlig, borgerliga och mysig Prati med många bra affärer och 10 meter från ytterdörren är en bra och billig restaurang. Bussen stannar precis under dörren, och om du vill gå, kan Piazza Navona nås på mindre än en kvart.

Lägenheten har Wi-Fi och en fin informationspaket med praktiska instruktioner, adress av butiker och restauranger.

Rekommendationer till andra gäster

Till kaffedrickare, Tag med filter till den lilla kaffemaskinen så kan du koka kaffe på danska

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet med balkong och enastående utsikt

Vi var mycket nöjda med vår vistelse på hotellet. Det var mycket mysigt och elegant - det var lätt att känna sig hemma.

Vi fick bra och mycket vänlig hjälp av fru Cortoni och hennes dotter.

Det kan vara en idé att ha 2 uppsättningar av nycklar, så du behöver inte nödvändigtvis att gå ihop utanför hemmet hela tiden.
Det var behagligt svalt i rummet, men sovrummet var mycket varmt på natten, så det kan vara lite svårt att sova - men det måste sägas att det var en mycket varm period.
Vi hade en härlig vecka och lägenheten rekommenderar jag till alla jag känner.

Rekommendationer till andra gäster

Lägenheten är mycket centralt till Vatikanen - 5 minuters promenad, till Castel Sant'Angelo som ligger bara några minuters promenad bort. Lyckligtvis finns det bra shopping i närheten. flera stormarknader nära. Fina shoppingmöjligheter i området Prati, inklusive Via Cola di Rienzo.

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Adriano II
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Adriano II

Excellent lägenhet med excellent terrass mer mot Skt Peters torg

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Adriano II
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Adriano II

Rom som semester-destination

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Adriano II
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

4 veckor i samma lägenhet

Det finns inte mycket bättre som utgångspunkt i denna lägenhet när man ska stanna i 4 veckor i Rom på senior vistelse ensam och uppleva Rom och Italien.
Möjlighet för att få besök och det fungerar med bäddsoffa i vardagsrummet för två, men man skall inte bo 4 i lägenheten under en längre tid.
Härlig lägenhet med allt och massor av shopping runt hörnet, små och bra och även fina restauranger och kartor för tunnelbana och buss.
med 10-15 minuters promenad du är antika Rom eller Trastevere.
s terrass är verkligen trevligt på eftermiddagen efter middagstid och även på morgonen.
Sol hela november och 20-24 grader är förmodligen mycket tur, men så var

In-Italias kommentar

Från och med 2015 är det inte längre tillåtet att vara mer än två personer i lägenheten, så möjligheterna att besöka inte längre föreligger .

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Adriano II
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser

4 sovplatser kräver att man känner varandra bra
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Adriano II

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Adriano II
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet

3 nätter i Rom i juli 2014. 2 vuxna och 2 tonåringar . Vi älskade lägenheten, bra storlek, trevlig terrass och bra läge. Ägaren Donat Cortoni var mycket vänligaoch hjälpsamma och lyckligtvis bra på engelska :-)

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Adriano II
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Stor lägenhet med perfekt läge

Mycket fin lägenhet i vackra område.
Terrassen var flitigt för sightseeing i ROM.
Även om lägenheten är mycket centralt, du känner det och inte mycket buller.
På hörnet ligger ett kafé - Carlo som äger stället är hjälpsam och trevlig - väl värt ett besök :-)

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Adriano II
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En vacker lägehet

Vår beklagar var att varken Italo eller Vinod längre hade något att göra med lägenheten i Terrazza Adriano 2, lyckligtvis vi fick tag i Signora Donat, som mötte oss som överenskommits, men det bör tas upp i materialet från i-Italia.
vi var mycket nöjda med både lägenheten själv, inredningen, tjänsten i köket och särskilt balkong och terrass. Platsen var också bra och vi hade en underbar semester.
Vi kommer gärna tillbaka igen
hälsningar
Eva Vejlyt

In-Italias kommentar

Tyvärr fick vi inte förrän efter detta hålla sig informerad att ägaren (Donat) ville även ta över mottagandet av gäster för tillfället. Det hade tidigare delegerats till herrarna Italo och Vinod.

Terrazza Adriano II
Rent och fint, Rent och fint
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Adriano II
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map