Semesterbostad i Rom

Terrazza Adriano II

 
Terrazza Adriano II är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Adriano II är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna härliga och mycket ljusa lägenhet ligger på inte mindre än åttonde våningen. Som tur är finns det hiss. Läget på översta våningen betyder att man från lägenhetens ca. 20 m² stora terrass har utsikt över många av Roms sevärdheter, från Peterskyrkans kupol över Castel Sant'Angelo och ända bort till det (herostratiskt?) berömda monumentet över Vittorio Emanuele II, i folkmun kallat Tårtan, Skrivmaskinen etc.

Smakfullt möblerad

Det centrala läget precis bakom Castel Sant'Angelo innebär att man befinner sig på behagligt gångavstånd från Campo de' Fiori, Piazza Navona, Pantheon och mycket mer, och att man samtidigt är på behagligt avstånd från de största turistströmmarna. Lägenheten är välhållen och smakfullt möblerad, speciellt vardagsrummen är mysiga med dess personliga stil. Lägenhetens enda svaga punkt är köket, som är lite gammalt och slitet, men bortsett från det välfungerande. Den är dessutom utrustad med aircondition i uppehållsrummet (ventilator i sovrummet), TV med DVD-spelare och tvättmaskin.

Läs mer om Terrazza Adriano II

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (8:e våningen med hiss)
- Lägenheten består av vardagsrum och i anslutning till detta matrum, separat kök (fyra gasbrännare, ugn, mikrovågsugn och kylskåp), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. det finns ävern ett badkar men då vattnet ofta är lite missfärgat så skulle nog ett bad däri se lite olustigt ut.

Dölj texten
 
 
search map