Semesterbostad i Rom

Taxi

 
Taxi är inte tillgänglig i dagsläget
Taxi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I samarbete med International Car Company erbjuder In-Italia transfer från Roms flygplatser till centrum och tillbaka för de kunder som bor på hotell eller residens. För dem som ska bo i en lägenhet erbjuder vi endast transfer från flygplatsen till centrum, och inte motsatt väg.

Från Rom Fiumicino går det tåg varje halvtimme till stadens centralstation (Termini), men biljetten för en enkel resa kostar mer än 80 kr per person, och utgör Italiens dyraste tågsträcka.

Från Ciampino kan man åka buss (dagtid) till centrum och därifrån till er semesterbostad. Det ska dock nämnas, att det är goda förbindelser endast under dagens stressigaste timmar. I annat fall kan man ändå tvingas ta en taxi för att kom in till centrum.

International Car Company utför en professionell service både vid ankomst och vid avresa till ett fast pris, så ni inte ska vara bekymrade att taxametern "springer iväg" när det råder trafikkaos.

 
 
search map