Semesterbostad i Rom

Studio Brunelleschi

 
Studio Brunelleschi är inte tillgänglig i dagsläget
Studio Brunelleschi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger på första våningen i en nyare byggnad i den historiska delen av kvarteret Prati som är något av romarnas favoritkvarter när det gäller shopping. Prati ligger inte långt ifrån Peterskyrkan och Tibern. Verksamheten är nystartad och ligger i ett av de mest betydelsefulla historiska områdena i Rom, nära både Vatikanen och Borgo Pio.

Huset ligger på andra sidan Tibern i förhållande till det antika centrum som man lätt når via en promenad på ca. 10-15 minuter. Närmsta tunnelbanestation ligger bara ett par minuters gång från huset. I närheten finner man en av romarnas favorit shopinggator, via Cola di Rienzo som dessutom har många matställen, restauranger och cafeér.

Läs mer om Studio Brunelleschi

Enrumslägenheten Brunelleschi med 2 + 1 sovplatser (1:a våningen):
Lägenheten är levande och snyggt inredd. Den består av ett uppehållsrum med inbyggd dubbelsäng och en bäddsoffa för en person. Vidare finns det kök och badrum. Uppehåssrummets stora fönster ger utsyn till byggnadens fridfulla innergård. Lägenheten har tvättmaskin och TV.

Dölj texten
 
 
search map