Hotell i Rom

Seven Kings Relais

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Skulle du mot förmodan föredra en vanlig hotellfrukost kan detta köpas på något av de många hotell som ligger i området. Seven Kings Relais erbjuder också möjlighet till frukost på rummet, om det bokas i förväg och i hotellets lilla kafé i receptionen kan du alltid ta en gratis kopp kaffe eller te.

Trevligt lokalområde

Seven Kings Relais är centralt beläget i området kring Via XX Settembre, huvudgatan som förbinder Porta Pia med Roms historiska centrum. Det tar bara om 10 minuter att gå till tunnelbanestationen vid Piazza Repubblica och centralstationen Stazione Termini, och stadsbussar som kör fram till hotelldörren om du snabbt vill ta dig till den historiska stadskärnan. Det finns många restauranger, barer och små butiker i området runt hotellet.

Faciliteter och rum

Hotellet har en reception och ett litet kafé, där du kan ta gratis kaffe och te under dagen. Totalt erbjuder hotellet 15 trevligt inredda rum, som alla är ljudisolerade samt utrustade med aircondition, TV, wi-fi, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Seven Kings Relais

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map