Hotell i Rom

Seven Kings Relais

 
Seven Kings Relais är inte tillgänglig i dagsläget
Seven Kings Relais är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Skulle du mot förmodan föredra en vanlig hotellfrukost kan detta köpas på något av de många hotell som ligger i området. Seven Kings Relais erbjuder också möjlighet till frukost på rummet, om det bokas i förväg och i hotellets lilla kafé i receptionen kan du alltid ta en gratis kopp kaffe eller te.

Trevligt lokalområde

Seven Kings Relais är centralt beläget i området kring Via XX Settembre, huvudgatan som förbinder Porta Pia med Roms historiska centrum. Det tar bara om 10 minuter att gå till tunnelbanestationen vid Piazza Repubblica och centralstationen Stazione Termini, och stadsbussar som kör fram till hotelldörren om du snabbt vill ta dig till den historiska stadskärnan. Det finns många restauranger, barer och små butiker i området runt hotellet.

Faciliteter och rum

Hotellet har en reception och ett litet kafé, där du kan ta gratis kaffe och te under dagen. Totalt erbjuder hotellet 15 trevligt inredda rum, som alla är ljudisolerade samt utrustade med aircondition, TV, wi-fi, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Seven Kings Relais

 
 
search map