Hotell i Rom

Rome Glam Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo i det genuina Monti-kvarteret

Att bo i det trevliga Monti-kvarteret, som också benämns som Roms latinska kvarter, är både perfekt och strategiskt, om du önskar att utforska staden till fots. Många av de historiska sevärdheterna ligger inom promenadavstånd från hotellet, och området är fullt av restauranger, vinbarer och konstgallerier. Området har blivit ett sant Mekka, inte minst för yngre turister, men också för den lite äldre generationen. Rome Glam Hotel ligger nära några av stadens mest betydelsefulla museum och monument, bland annat Palazzo dell Esposizioni, Piazza Venezia, Den spanska trappen, Nationalmuseet, Quirinalen och kyrkan Santa Maria Maggiore. Från hotellet tar det endast ca. 10 minuter att gå till Den Spanska Trappan och Colosseum.

Stilen är modern

Rome Glam Hotel är ett supermodernt hotell. Du kan helt säkert hitta billigare hotell i området, men om du värdesätter god service och äkta gästfrihet är detta helt rätt val. Frukostbuffén har ett riktigt bra urval av både varma och kalla produkter, som ger dig möjlighet till den perfekta starten på dagen. I de varma sommarmånaderna kan du också äta frukost utomhus på terrassen. Om du har lust till ett snack eller en drink under eftermiddagen kan du besöka loungebaren, eller ta dig upp på takterrassen där du kan njuta av utsikten över Roms historiska centrum. Om kvällen finns det en massa möjligheter att hitta en trevlig restaurang i närområdet. Om du tar med din "city-guide" på mobilen, erbjuder hotellet gratis wi-fi överallt.

Läs mer om Rome Glam Hotel

Välinredda och rymliga rum

Hotellet erbjuder totalt 59 eleganta och välinredda rum i modern stil. Det finns flera olika rumstyper och alla rum är utrustade med aircondition, gratis wi-fi, kaffe- och tefaciliteter, minibar, förvaringsbox och sat-TV. Badrummen har toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Rome Glam Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map