Hotell i Rom

Rome Garden Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gör som romarna själva

Rom är ett favoritresmål för många Italienfrälsta och har du förälskat dig i romarrikets högborg är det med stor sannolikhet att du återvänder hit. Många väljer att bo uppe vid stationen p g a priserna, men de flesta drömmer om att få bo i stadens historiska centrum, där priserna är väsentligt högre eller i det folkliga kvarteret Trastevere där priserna inte är annorlunda och autenciteten begränsad. Har du en dröm om att få leva som en tvättäkta romare, att få bo i en gammal patriciervilla från slutet av 1800-talet som är omgiven av en skön trädgård, att få gå på marknad med de snacksaliga husmödrarna för att sedan dricka kaffe med de lokala på deras favoritställe, ja då är Hotel Rome Garden ett bra val för dig - och det gäller även priset.

Upplev den äkta romerska stämningen

Här bor du med gångavstånd till många av Roms attraktioner, men om du vill "do as the romans" - hoppar du på den lokala bussen som på 10 minuter tar dig till stadens centrum (glöm bara inte att köpa biljett innan du stiger ombord). Alternativt kan du ta metron där den närmsta stationen heter Policlinico. På Hotel Rome Garden bor du i det "riktiga" Rom, bland "riktiga" romare och de många bra restauranger som du hittar i närområdet lagar romerska specialiteter, för här är det nämligen inte turisterna som sätter prägel på menyn, utan romarna själva sedan generationer tillbaka.

Läs mer om Rome Garden Hotel

Mys i trädgården efter dagens upplevelser

Hotel Rome Garden är inrättat i en gammal herrskapsvilla som ligger lite tillbakadragen från den större gatan Via Nomentana, omgiven av en skön trädgård där du kan koppla av efter dagens strapatser och njuta av goda förfriskningar och en bra bok. Oavsett om du är i Rom för en romantisk semester eller på arbetsresa har hotellet mycket att erbjuda, och uppskattar du en gammeldags atmosfär kombinerad med dagens komfort, ja då kommer du säkert att känna dig som hemma här på Hotel Rome Garden.

Hotellet har en liten reception, ett trevligt allrum, frukostmatsal och som tidigare nämnt en trädgård. Kommer du med bil finns det parkeringsmöjligheter på stället men vi ber dig att observera att det är först-till-kvarn som gäller. Eftersom de lokala bussarna stannar strax utanför dörren, rekommenderar vi de allmänna transportmedlen. Det finns gratis Wi-Fi på hotellet.

Läs om rummen på Rome Garden Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map