Hotell i Rom

Rome Garden Hotel

 
Rome Garden Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Rome Garden Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gör som romarna själva

Rom är ett favoritresmål för många Italienfrälsta och har du förälskat dig i romarrikets högborg är det med stor sannolikhet att du återvänder hit. Många väljer att bo uppe vid stationen p g a priserna, men de flesta drömmer om att få bo i stadens historiska centrum, där priserna är väsentligt högre eller i det folkliga kvarteret Trastevere där priserna inte är annorlunda och autenciteten begränsad. Har du en dröm om att få leva som en tvättäkta romare, att få bo i en gammal patriciervilla från slutet av 1800-talet som är omgiven av en skön trädgård, att få gå på marknad med de snacksaliga husmödrarna för att sedan dricka kaffe med de lokala på deras favoritställe, ja då är Hotel Rome Garden ett bra val för dig - och det gäller även priset.

Upplev den äkta romerska stämningen

Här bor du med gångavstånd till många av Roms attraktioner, men om du vill "do as the romans" - hoppar du på den lokala bussen som på 10 minuter tar dig till stadens centrum (glöm bara inte att köpa biljett innan du stiger ombord). Alternativt kan du ta metron där den närmsta stationen heter Policlinico. På Hotel Rome Garden bor du i det "riktiga" Rom, bland "riktiga" romare och de många bra restauranger som du hittar i närområdet lagar romerska specialiteter, för här är det nämligen inte turisterna som sätter prägel på menyn, utan romarna själva sedan generationer tillbaka.

Läs mer om Rome Garden Hotel

Mys i trädgården efter dagens upplevelser

Hotel Rome Garden är inrättat i en gammal herrskapsvilla som ligger lite tillbakadragen från den större gatan Via Nomentana, omgiven av en skön trädgård där du kan koppla av efter dagens strapatser och njuta av goda förfriskningar och en bra bok. Oavsett om du är i Rom för en romantisk semester eller på arbetsresa har hotellet mycket att erbjuda, och uppskattar du en gammeldags atmosfär kombinerad med dagens komfort, ja då kommer du säkert att känna dig som hemma här på Hotel Rome Garden.

Hotellet har en liten reception, ett trevligt allrum, frukostmatsal och som tidigare nämnt en trädgård. Kommer du med bil finns det parkeringsmöjligheter på stället men vi ber dig att observera att det är först-till-kvarn som gäller. Eftersom de lokala bussarna stannar strax utanför dörren, rekommenderar vi de allmänna transportmedlen. Det finns gratis Wi-Fi på hotellet.

Läs om rummen på Rome Garden Hotel

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Rome Garden Hotel

Läs personliga omdömen av Rome Garden Hotel som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Rome Garden Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Rome Garden Hotel

Bedömning av Rome Garden Hotel

Läs mer

Bedömning av Rome Garden Hotel

Läs mer

Weekend i Rom

Helt OK hotell utanför det mest centrala av Rom men definitivt gångavstånd ner till gamla delen. Fint med restauranger i området med annan prisbild än den nere runt tex Spanska trappan. Möjligen något lyhört men absolut inget problem. Frukost med omelett, äggröra, korv, yoghurt, fruktsallad och så vidare var välgjord i våra smaklökar. Trevlig personal och receptionen öppen dygnet runt.

Läs mer
 
search map