Hotell i Rom

River Palace

 
River Palace är inte tillgänglig i dagsläget
River Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det 4-stjärniga hotell River Palace Hotel ligger vid Piazza del Popolo och Villa Borghese. Härifrån är det endast några få minuters gång på Via del Babuino och Via del Corso för att komma till Den Spanska Trappan, Piazza Navona, Via Condotti och det monumentala centrum. Shoppingmöjligheter och matställen hittar man i hela området. Trots den centrala placeringen är hotellet avskärmat från oljud och larm då hotellrummens fönster har dubbla glasrutor.

Hotellet blev helt renoverat år 2001 och inreddes som ett elegant palats med polykrom marmor och fina detaljer i träverk och gips. I stort sett hela hotellet har mattor på golvet, med undantag för badrummen.
Möbleringen i hotellets lokaler är klassisk och elegant.

Läs mer om River Palace

Rummen är utrustade med aircondition, telefon, satellit-TV med betalningskanaler, internet samt badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Gästerna kan dessutom mot betalning använda garage, tvättstuga, frisör, bar och hotellets restaurang.

Hotellet har dessutom bra konferensfaciliteter med ca. 30 platser samt några mindre möteslokaler. Receptionen är öppen dygnet runt.

Dölj texten
 
 
search map