Hotell i Rom

Residenza Paolo VI

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du direkt på Petersplatsen

Det som är helt unikt med residenza Paolo VI är helt klart läget, och inte minst terrassen med utsikt över Petersplatsen. Andra stora attraktioner i det historiska centrumet - som Pantheon, Piazza Navona, Fontana di Trevi och Campo de' Fiori - är alla placerade inom en halvtimmes promenad från Residenza Paolo VI. Du kan lätt ta dig runt i stan med offentlig transport, och expressbuss nummer 40 stannar bland annat här, samt på flera andra platser.

Historiens vingslag - eller är det änglarnas?

Omgivningarna är fulla av historia för Residence Paolo VI ligger i ett gammalt kloster. Nedanför hotellet, på gatuplan, hittar du Vatikanstatens officiella souvenirbutik. Hotellets inredning är klassisk, även om en del kanske skulle kalla den omodern. Men hotellet erbjuder komfort och känslan av gästfrihet är solid.

Läs mer om Residenza Paolo VI

Njut av utsikten från den gemensamma terrassen

Du startar dagen med en amerikansk frukost som består av ett bra urval av både sött och salt. När du kommer tillbaka efter en dag med sightseeing, kan du slappna av och njuta av en förfriskning eller ett lättare snack på terrassen, med en gudomlig utsikt över Påvens palats. Terrassen och baren är öppen om eftermiddagen, och sent in på kvällen. Det finns wifi överallt på hotellet, även på rummen.

Klassiskt inredda rum

Residenza Paolo VI bjuder på 35 klassiskt inredda rum i olika kategorier. De minsta dubbelrummen är förhållandevis små, med en säng på 140 cm. Här står sängen upp mot väggen, varför sängen endast är tillgänglig från ena sidan. Alla rum är dock bekväma och bekväma, oavsett storlek. Rummen är utrustade med aircondition, satellit-TV, kassaskåp, minibar, wifi, samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Residenza Paolo VI

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map