Semesterbostad i Rom

Residence San Pietro

Lägenhet Raffaello Reception Lägenhet Borromini
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du endast 150 m från Petersplatsen och Vatikanen på det inbjudande Residence San Pietro som öppnade 2001.

Lokal prägel

San Pietro ligger innanför en stor avlåst gård med en liten trädgård och en imponerande palm. Området är präglat av lokalbefolkning så det finns gott om inköpsmöjligheter, cafèer och restauranger i området liksom ett av stadens teatrar som närmaste granne.

Läs mer om Residence San Pietro

Reception

Receptionen har öppet mellan kl. 9-13 och 15.30-19.30 från måndag till fredag och från kl. 9-13 på lördagen. Utanför öppningstiderna kan man alltid få hjälp från närliggande hotellet San Pietro. Kommer man i bil - finns det möjlighet at beställa plats (mot betalning) - i det stora underjordiska garaget som hör till komplexet.

Busshållplats utanför dörren

Residence San Pietro ligger på Trastevere-sidan så det är nära att komma till Roms alla spännande attraktioner. Buss nr 64 som kör genom centrum ca var 5 min (stazione Termini - stazione San Pietro), stannar precis utanför dörren så lättare än så kan det inte bli. Stazione San Pietro ligger ca 200 m från stället så flyger man till Fiumincino flygplats är man framme på bara 50 min. med ett byte på Stazione Trastevere.

Fin inredning

Det finns fem typer av lägenheter som alla är fint och klassiskt inredda. Alla lägenheter har kök med två eller fyra kokplator, kylskåp med frys, satellit-TV och telefon. De flesta av lägenheterna hyrs av turister men det finns även en del enrumslägenheter som hyrs ut månadsvis.

Lägenheterna på Residence San Pietro

Tvårumslägenhet Raffaello med 2/4 sovplatser

Lägenheterna (i allt 12 stk.) är på 54 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, matplats samt dubbelsäng och två fåtöljer. Stort rum med garderob och en tredje säng samt möjlighet för en extra säng. Badrummet har dusch och toalett.

Tvårumslägenhet Maderno med 2/4 sovplatser

Lägenheterna (det finns 2 stk) är ca. 44 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, matplats samt bäddsoffa för två. Sovrummet har dubbelsäng och stor garderob. Badrummet har dusch och toalett.

Tvårumslägenhet Bernini med 3/5 sovplatser

Lägenheten är ca. 54 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, matplats och bäddsoffa för två. Sovrummet har dubbelsäng och enkelsäng samt stor garderob. Badrummet har badkar och toalett.

Trerumslägenhet Bramante med 3/6 sovplatser

Lägenheten (det finns 2 stk) är ca. 65 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, matplats och bäddsoffa för två. Sovrummet har dubbelsäng och stor garderob. Rum med en enkelsäng och möjlighet för en extra säng. Badrummet har dusch och toalett.

Trerumslägenhet Borromini med 4/6 sovplatser

Lägenheten (det finns 2 stk) är ca. 66 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, matplats och bäddsoffa för två. Sovrummet har dubbelsäng och stor garderob. Rum med två enkelsängar. Badrummet har dusch och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map