Hotell i Rom

Residence il Vittoriano

 
Residence il Vittoriano är inte tillgänglig i dagsläget
Residence il Vittoriano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Centralt beläget och precis vid Trastevere

Planerar du att upptäcka Rom till fots under en dag? Då är Residence Il Vittoriano ett idealt ställe att bo på, något som det också är, om du har fler dagar på dig att uppleva denna fantastiska stad. Oavsett hur länge din semester varar, är Residence Il Vittoriano en riktigt bra utgångspunkt, för du befinner dig nära alla de stora attraktionerna i centrum. Floden Tibern flyter fram runt hörnet, och det pittoreska området Trastevere ligger precis på andra sidan floden. Detta gamla konstnärskvarter är perfekt att strosa runt i, eller ta ett gott glas vin på det trevliga torget Piazza Santa Maria in Trastevere. Campo dei Fiori, Piazza Navona och Pantheon ligger också endast några få minuters gång från Residence Il Vittoriano.

Det är en god idé att göra upp en plan för dagen - annars kommer du snabbt bli överväldigad av alla möjligheter. I området runt Residence Il Vittoriano hittar du ett stort antal bra restauranger och barer, där du kan avsluta dagen med stil.

Litet, men bra

Residence Il Vittoriano är helt klart inte ett hotell, för här känns det mer som att bo i en lägenhet med många rum, eller en så kallad residens. Det är litet, men trevligt och personalen i receptionen står redo att hjälpa dig med dina önskemål, och hjälper dig att göra vistelsen så bra som möjligt. Residence Il Vittoriano är inte ett ställe med många faciliteter, men du hittar här en bra bas för din semester i Rom. Frukostbuffén serveras i det gemensamma vardagsrummet, och bjuder på ett bra urval som ger dig energi till dagen. Det finns flera glutenfria produkter.

Det är gratis wifi på hela området.

Läs mer om Residence il Vittoriano

Eleganta rum

Residence Il Vittoriano är ett litet Bed & Breakfast med endast 7 rum. Alla rum är inredda i en ljus, skandinavisk och modern stil. På alla rum finns aircondition, gratis wifi, satellit-TV, minibar, kassaskåp och ett moderna utrustat badrum med toalett, dusch och hårfön.

Dölj texten
 
 
search map