Hotell i Rom

Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Relais Trevi 95 Boutique Hotel ligger, som namnet antyder i kvarteret runt Trevifontänen, på ett litet mysigt torg vid presidentens officiella residens Quirinalet, och bara ett stenkast från den vackra fontänen där Anita Ekberg en gång badade. Detta innebär att du har ett stort urval av trevliga restauranger, kaféer och butiker utanför dörren och inom 10 minuter kan du gå till både Spanska Trappan och Piazza Barberini, där du också hittar närmaste tunnelbanestation.

Ett trevligt hotell i en modern stil

Detta är inte ett lyxhotell men servicenivån är hög precis som komforten och det utmärkta läget. Grädden på moset är utan tvekan takterrassen där du kan njuta av en drink och vila fötterna efter dagens äventyr. Om du går en våning längre ner finner du frukostmatsalen som även erbjuder uteservering på terrassen under årets varma dagar. Frukosten är kontinental och erbjuder ett fint urval av olika produkter. Hotellet erbjuder också gratis wi-fi på hela hotellet och receptionen är öppen dygnet runt. Den serviceinriktade personalen kommer naturligtvis vara glada att uppfylla alla dina önskemål, och kan även arrangera transfer till flygplatsen.

Läs mer om Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Ljusa och eleganta rum

Det finns totalt 20 bekväma rum på Relais Trevi 95 Boutique Hotel, fördelade på olika kategorier. De är alla ljudisolerade och utrustade med aircondition, satellit-TV, gratis wi-fi, minibar, förvaringsbox, skrivbord samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Notera att duschen i vissa rum finns i själva rummet. De flesta rum har te- och kaffe faciliteter.

Läs om rummen på Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map