Hotell i Rom

Relais 6

 
Relais 6 är inte tillgänglig i dagsläget
Relais 6 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Relais 6 ligger precis utanför centrala Rom, i ett lugnt bostadsområde - så här får du dig en god natts sömn. Det är lätt att ta sig runt till de stora attraktionerna i Roms historiska stadskärna. Närmaste metrostation ligger endast 5 minuters promenad från Relais 6, och härifrån kan du lätt ta dig till centrum. Bussen stannar också nära hotellet, och kör dig till centrum på cirka 15 minuter.

Ett trevligt och historiskt ställe

Relais 6 huserar i en elegant byggnad från 1930-talet. Byggnaden har en helt unik historia. Under andra världskriget hade de allierade nämligen sin logistiska bas för hela området precis här. Många av artefakterna från den tiden är bevarade och numera utställda i ett litet museum i byggnadens källare.

Relais 6 är inte ett lyxhotell, men bjuder på varm gästfrihet och skön komfort. Terrassen på innergården är hotellets hjärta i de varmare perioderna. Här kan du njuta av din frukost i solen och starta dagen på bästa vis. På eftermiddagen är terrassen också en skön plats att njuta av en förfriskning på, eller ett lättare snack.

Det finns ett överflöd av goda restauranger precis i närheten av Relais 6, så du kan säkert hitta något som passar.

Läs mer om Relais 6

Fitness och läsrum

Om du tillhör de aktiva, kan du nyttja det lilla gymmet. Föredrar du lugnare och mer avslappnande förhållande, kommer du säkert njuta av läsrummet. På svalare dagar, bjuder hotellets lobby, med dess öppna spis, in till mysiga stunder, ackompanjerade av en aperitif. Det finns gratis wifi överallt på hotellet.

Autentiska rum

Realis 6 har 16 rum i olika kategorier. Rummen är inredda i varma färger och klassisk stil. Alla rum är utrustade med satellit-TV, aircondition, minibar, telefon, wifi samt badrum med toalett, dusch eller badkar, hårtork och gratis toalettartiklar.

Läs om rummen på Relais 6

Dölj texten
 
 
search map