Omdömen från Radisson Blu es. Hotel

 
Radisson Blu es. Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Radisson Blu es. Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Radisson Blu es. Hotel

Läs personliga omdömen av Radisson Blu es. Hotel som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Radisson Blu es. Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Radisson Blu es. Hotel

Rom som semester-destination

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Designat?

Ibland är det designade opraktiskt Dålig belysning i badrum. Ett inte fastmonterat säkerhetsskåp. Trasiga sänglampor. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Bra frukost om än lite rörig.

Rom som semester-destination

Gångavstånd till det mesta

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Sisådär...

Vi tycker verkligen att all personal från incheckning, restaurang och lokalvårdare var helt suveräna. Det är ett stort plus med så kundvänlig personal men ett stort minus utifrån våra förväntningar på själva hotellet. Det skulle vara ett 5-stjärnigt hotel men vi har 3-stjärniga hotell i Sverige med mycket högre standard. Vår utsikt från vårt rum var under all kritik - rakt ut fanns ändhållsplatsen för hela Roms järnväg. Mycket oljud och massor med järnvägsräls och tågvagnar. Rummet var stort men det betalade vi extra för. Inredningen höll inte speciellt hög klass och toalettsitsen var trasig. Mycket fin yta i form av duktig personal men allt under ytan hade låg standard.

Rom som semester-destination

Skippa taxi, buss och mopeder - jättesvårt att transporta sig i centrala Rom. Välj hellre ett par bra springskor och promenera och upplev atmosfären i Rom.

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Junior Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastiskt

Fantastisk upplevelse och ett härligt hotell i en underbar stad.

Rom som semester-destination

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Radisson Blu es. Hotel

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Måste upplevas!

Helt fantastiskt! Jättefint hotell och en fin resa. Vill helt klart åka tillbaka!

Rom som semester-destination

Rom är helt magiskt! Måste upplevas, om och om igen.

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Junior Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Radisson Blu es. Hotel

Rom som semester-destination

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bra hotel med fantastiskt läge! Underbar frukost!

Mycket luftigt och stort rum, bekväm säng men dessvärre var badrummet inte lika bra! Vatten rann från duschen till toastolen.

Rom som semester-destination

Köp 24 timmars biljett för sight seen bussen! Mycket prisvärd.

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Jättefint hotell

Jag tycker att hotellet var riktigt fint och väldigt rent - vårt rum var stort och det var väldigt lugnt. Jag trodde innan vi reste, att vi kanske skulle störas av tågen men det kunde vi absolut inte. Helt perfekt att hotellet låg så nära centralstationen, om är att just det området som representerar Rom bäst :-)

Rom som semester-destination

Man ska absolt reservera sina guidade turer hemifrån , innan man reser. Vi hade dock tur att möta en som jobbade i Colloseum som hjälpte oss att hitta en ledig guide direkt. Så vi fick en guidad rundvisning efter bara 15 min, utan att vi hade bokat i förvägen.

Jag är förvånad över hur smutsigt det var i Rom och att det var så myscket sopor överallt - det gjorde att upplevelsen av Rom blev lite av en besvikelse.

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Inget vidare hotell för 5 stjärnigt

Eftersom det är hotellet ni vill ha betyg på så åker betyget ner väsentligt. Har rest en del och det här var det sämsta 5 stjärniga hotellet jag varit på. "Kinas 4 stjärniga va bättre"

Rom som semester-destination

Gillar du historia och god mat samt trevliga italienare, åk hit!

In-Italias kommentar

Hej. Att hotellet ej håller 5* håller vi med om, det är därför vi värderat det till 4,5 sol på vår hemsida. Mvh, Marcus på In-Italia

Radisson Blu es. Hotel
Rent och fint, Rent och fint

Nix, kändes slitet och gammalt
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Reception ok övriga supertrevliga
Placering, Placering

Ligger i Kina town känns lite slummigt
Frukosten

Skärpning
 
Själva boendet på Radisson Blu es. Hotel
Dubbelrum Superior

Superior! vart då? litet och sunkigt och litet, skulle tagit suiten
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Mysigt och trevlig personal
Restaurang

Mat ska ätas på stan, smakade inte mycket. "Sliding Kube"
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map