Hotell i Rom

Radisson Blu es. Hotel

 
Radisson Blu es. Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Radisson Blu es. Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Radisson har gett sitt flaggskepp i Rom namnet Blu (blå på svenska) och det är vettigt när man tittar på den spännande inredningen, särskilt på kvällen när hotellet är upplyst. Radisson Blu erbjuder en unik och lyxig upplevelse och placeringen ger dessutom snabb förbindelse till flygplatsen, men också till Roms utmärkta kollektivtrafik.

Gå till marknaden på morgonen

Hotellet ligger granne med en av Roms stora inomhus matmarknader, Nuovo Mercato Esquilino där du kan få en unik inblick i de italienska hemmafruarnas köpvanor. Tidigare har marknaden funnits på torget Vittorio Emanuele där du också hittar närmaste tunnelbanestation. Dessutom finns det många spännande upplevelser och sevärdheter inom gångavstånd, inklusive kyrkan Santa Maggiore, Roms opera men också Colosseum och några av Roms bästa shoppinggator.

Läs mer om Radisson Blu es. Hotel

Modern design och pool i centrum

Radisson Blus unika designkoncept blandar det historiska med det moderna och skiljer sig från andra hotell i Rom.
På hotellet finns wi-fi, pool på takterrassen (säsongsöppen, oftast mellan juni till september), gym, gourmetrestaurangen Sette och en mer informell restaurang, Zest samt den avkopplande loungen Es. Libris. Vidare finner du bastu, möjlighet till massage (mot avgift), concierge, kostnadsfria dagstidningar i lobbyn, mötesrum, bankettsal, tvätteri (mot avgift) och ett bibliotek.

Fina transportmöjligheter

Placeringen precis vid Roms centralstation Stazione Termini ger dig många fördelar under vistelsen i Rom. Från den stora flygplatsen Fiumicino går det snabbtåg till Termini, men det går även bussar vilket gör det enkelt och bekvämt. Flera av Roms stadsbussar har också slutstation på det stora busstorget framför stationen, och samtidigt har du direkt tillgång till båda Roms metrostationer, som korsar varandra vid Termini. Precis som i många andra storstäder i världen är gatorna runt centralstationen inte de trevligaste, men fördelen är det stora och varierande urvalet av restauranger.

Minimalism och gott om plats

Det finns flera olika rumstyper vars inredning rent designmässigt varierar från varandra, men alla rum är utrustade med aircondition, gratis wi-fi, LCD-TV, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork. Badrummen är uppdelade i olika sektioner, med matta glasväggar.

Läs om rummen på Radisson Blu es. Hotel

Dölj texten
 
 
search map