Omdömen från Palazzo Navona Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Navona Hotel

Läs personliga omdömen av Palazzo Navona Hotel som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Navona Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Superläge och riktigt god frukost

Riktigt fint hotell, mycket centralt och på gångavstånd till alla sevärdheter. Frukosten är riktigt god. Familjesuite med terrass var perfekt för två vuxna och två barn. Mycket vänlig personal. Vi kommer helt säkert tillbaka:-)

Rom som semester-destination

Palazzo Navona Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Palazzo Navona Hotel
Familjesuite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map