Hotell i Rom

Palazzo Navona Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kan knappast hitta ett hotell på ett mer idealt läge i denna eviga stad, och Palazzo Navona Hotel bjuder dessutom på en hög nivå av komfort. Det ligger supercentralt i omedelbar närhet till alla de största attraktionerna, men samtidigt på en rimligen lugn gata. Härifrån är det bara en kort promenad till Vatikanen, Colosseum, Pantheon, den Spanska Trappan och Fontana di Trevi. Till Vatikanen och Colosseum är det cirka en halvtimmes promenad från Palazzo Navona Hotel, och vill du hellre transporteras, finns det bra offentlig transport som tar dig till både platser.

En intim och charmig atmosfär

När du träder in på hotellet, kommer du fort känna av den varma och gästfria atmosfären. Personalen är mycket uppmärksam och står redo att göra din vistelse på hotellet så härlig som möjligt. Hotellets pärla är den vackra takterrassen! Det är en charmig och skön terrass med en fantastisk panoramautsikt ut över taken, där du ser kyrktorn och andra historiska monument sticka upp över de andra byggnaderna som omger dig. Det är ett idealt ställe att njuta av frukosten på, medan solens första strålar lyser ner på dig, och du låter dig förföras av historiens vingslag mellan alla de vackra byggnaderna.

Njut av livet på den härliga takterrassen

Under dagen kan du njuta av ett glas vin, en cocktail, eller en god kopp kaffe serverad i vinbaren på takterrassen. Vi är övertygade om, att du kommer att imponeras över den härliga terrassen och den sköna atmosfären du upplever här. Är vädret inte så bra, kan du flytta in till baren inomhus, där du kan njuta av en drink eller ett mindre snack. Det finns ingen egentlig restaurang på Palazzo Navona Hotel, men området runt hotellet är fullt av goda gastronomiska upplevelser, och hotellets personal hjälper mycket gärna till att rekommendera dig platser som kan komma att bli din nya favoritrestaurang.

Det finns många kostnadsfria faciliteter på hotellet, varav en är gratis wifi på hela hotellet.

Läs mer om Palazzo Navona Hotel

Eleganta och moderna rum

Palazzo Navona Hotel bjuder på 43 charmiga och lyxiga rum i läcker boutique-stil. Alla rum har aircondition, sat-TV, kaffekokare, kaffemaskin, minibar, skrivbord, kassaskåp, wifi och badrum med toalett, dusch, hårtork, tofflor och gratis toalettartiklar.

Läs om rummen på Palazzo Navona Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Nazionale

Rom, Lazio

Hotel White

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map