Hotell i Rom

Palazzo Dama

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Beundra de otaliga konstverken i Palazzo Dama, nästan som de man kan se i tidningar. Välj det bästa och se fram emot ett kort avstånd till Piazza del Popolo - Hotel Palazzo Dama ligger endast några få steg från det berömda romerska torget.

Slappna av vid poolen

Slappna av efter en lång dag med sightseeing genom att njuta av gården och koppla av vid poolen. Palazzo Dama var den italienska adelns residens en gång i tiden och under det senaste århundradet har man tagit emot diplomater, aristokrater och internationella kulturpersonligheter. Namnet på byggnaden är dedikerad de ädla damer, framför allt Marguise Malaspina Anna-Maria, som beundrades under 1700-talet för sin elegans och humor.

Stilfulla rum till en avslappnande stämning

Njut av din privata oas av avslappning och ge dig själv en unik upplevelse i raffinerade rum och sviter. Interiören är i blå och gröna nyanser, berikad med moderna konststycken med berömda fotografier och värdefulla konstböcker från hela världen. Badrummet är belagt med natursten (marmor), du möter en trevlig, elegant och avslappnande miljö och du kan välja mellan dubbelrum Deluxe, Juniorsvit, Juniorsvit View (med utsikt) eller Royal Suite.

Smaka på den raffinerade gourmet-menyn

Restaurangen L'Autre Dame skapar den perfekta atmosfären för en romantisk middag, mycket på grund av de storslagna kristallkronorna. Gourmetmat från en internationell meny tillagas raffinerat och med ett visst sundhetstänk. Den smakfulla inredningen och atmosfären av baren bjuder in till ett glas av hög kvalitet - en cocktail till dig, innan du drar dig tillbaka för natten.

Spendera ett oförglömligt uppehåll i hjärtat av den eviga staden Rom, i den exklusiva atmosfären i byggnaden Palazzo Dama, där historia möter modern elegans.

Läs om rummen på Palazzo Dama

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map