Hotell i Rom

Pace Helvezia Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Oavsett om du ska besöka Rom för första eller tionde gången, är det svårt att bestämma var du ska bo. För även om det historiska centret inte är större än att du kan gå runt till alla sevärdheter, betyder det ändå något att utgångspunkten är central och att det finns bra offentlig transport om dina ben behöver en paus.

Njut av det centrala läget

Hotel Pace Helvezia är ett av Roms gamla och högt ansedda hotell, och på grund av läget mitt i den historiska stadskärnan, har det blivit ett ytterst populärt hotell. Men pricken över i, är naturligtvis den stora takterrassen varifrån du har 360 graders panoramautsikt över hela Roms centrum. Från Pace Helvezia kan du promenera till stadens alla sevärdheter och de som ligger närmast är Forum Romanum, Fontana di Trevi och Piazza Venezia, vilka alla kan nås på under 10 minuter. Ska du lite längre bort, eller om du ska ta dig till och från flygplatsen, så stannar ett stort utbud av bussar precis utanför dörren. Observera att det centrala läget på en av Roms huvudgator kan medföra en del ljud från trafiken.

Läs mer om Pace Helvezia Hotel

Takterrassen är hotellets största plus

Officiellt har hotellet fyra stjärnor, men då det är ett äldre hotell, nöjer vi oss med att ge det 3 solar, och här väger läget och takterrassen upp. Hotellet har fina faciliteter som förutom en reception också omfattar flera lounger, en frukostmatsal, bar och naturligtvis takterrassen som är ett härligt ställe att njuta av ett gott glas vin på, medan du betraktar solnedgången efter en härlig dag med spännande upplevelser. I receptionen hjälper de dig gärna med goda råd till kommande dags utflykter, teatrar och konserter, samt beställer gärna bord på en av de lokala restaurangerna - eller bokar en taxi om du har behov av det.

Fina och bekväma rum

Rummen är fördelade på flera olika våningar, som alla är förbundna med en hiss. Rummen är fint, men enkelt, inredda i klassisk stil, och alla har aircondition och värme som styrs centralt efter årstiderna, satellit-TV, telefon, minibar, och badrum med toalett, dusch och hårtork. Hotellet har fortfarande några rum, där det är tillåtet att röka, vilket du kan fråga om i receptionen.

Sommarrabatt 2017

Hotellet har utfärdat en sommarrabatt, vilken innebär att du får den fjärde natten gratis vid ett uppehälle på minst 4 nätter någon gång i juni, juli eller augusti 2017. Rabatten är redan avdragen från priserna här nedan.

Läs om rummen på Pace Helvezia Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map