Semesterbostad i Rom

Nuovo Governo Vecchio

 
Nuovo Governo Vecchio är inte tillgänglig i dagsläget
Nuovo Governo Vecchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Via del Governo Vecchio är dock inte en av de minsta gatorna, utan en pulserande, färgstark och munter gågata med otaliga restauranger, caféer och spännande butiker. Du behöver aldrig gå långt för att hitta en god pizza, en smakfull espresso eller en välsorterad supermarknad.

Moderna lägenheter i gamla omgivningar


Mitt på denna härliga gata, endast 100 meter från Piazza Navona ligger lägenheten Nuovo Governo Vecchio på första våningen i en statlig byggnad. Det är en ovanligt vacker, nyrenoverad lägenhet, som med sina ljus toner, nya separata kök och hela två badrum är en perfekt bas för en kortare eller längre semester i Rom.

Läs mer om Nuovo Governo Vecchio

Lägenheten på Nuovo Governo Vecchio

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)

Lägenheten består av ett stort, ljust vardagsrum med bäddsoffa till två personer, separat kök (4 gasplattor, ugn, mikro, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och två badrum med usch och wc.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Nuovo Governo Vecchio

Läs personliga omdömen av Nuovo Governo Vecchio som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Nuovo Governo Vecchio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Nuovo Governo Vecchio

Superhärlig lägenhet med perfekt läge

Lägenheten har ett perfekt läge nära Piazza Navona, och i promenadavstånd till allt dem man vill uppleva i Rom. Lägenheten ligger på en trevlig gata med restauranger precis runt hörnan. Vill man hellre laga maten själv finns det ett bra kök i lägenheten med tillräckligt med utrustning för att laga till sin egen meny. Inköp kan göras i den lokala supermercaton.
Då vi ankom till lägenheten blev vi mötta av en ung man som informerade oss om lägenheten och staden, samt lät oss ställa in vårt bagage trots att vi kom för tidigt (innan check-in).

Läs mer

Bedömning av Nuovo Governo Vecchio

Trevlig lägenhet. Bra läge. Bullriga restauranger / barer strax nedanför lägenheten

Läs mer

Mycket centralt

Denna lägenhet är perfekt, var fint städad. Bortsätt från en mycket smutsig soffa som vi inte kunde använda.
Olyckligt att vår son skulle sova i den. Ville inte ringa för vi skulle bara stanna i 3 nätter.
Annars perfekt läge.

Läs mer
 
search map