Hotell i Rom

Navona Theatre Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fantastiskt läge i det historiska centrumet

Navona Theatre Hotel ligger perfekt mitt i Roms historiska centrum, och bara några få steg från Piazza Navona. Läget kan inte bli bättre, om du önskar att utforska stadens mest berömda sevärdheter till fots. Pantheon, Fontana di Trevi och Campo dei Fiori ligger alla i närheten och nås på mindre än 10 minuter. Det är lite längre till Peterskyrkan, Den spanska trappan och Colosseum. I närområdet finns det ett stort urval av barer och restauranger, där du kan njuta av en god middag i mysiga omgivningar.

Modern design i fokus

Så snart du anländer till Navona Theatre Hotel, kommer du få känslan av ett personligt övernattningsställe, med stor gästfrihet. Byggnaden var ursprungligen en gammal teater, och det kan du fortfarande känna av i inredningen. Personalen är ytterst hjälpsam, och sätter stor ära i att hjälpa dig med det du önskar. Det råder en behaglig och avslappnad atmosfär på det lilla hotellet, och trots att det inte finns så många faciliteter, så är servicen bra.

Frukostbuffén erbjuder ett förnuftigt urval av frukostprodukter, och om du har lust, finns det också möjlighet att få en omelett. Under dagen kan du njuta av en drink och ett lättare snacks i hotellets bar, medan du går igenom dagens upplevelser - men det finns också en mängd med möjligheter utanför dörren. Det är gratis wifi på hela hotellet. Om du planerar att komma till Rom i bil, kan du inte parkera i närheten av hotellet. Det finns flera parkeringshus i centrum, men du ska vara beredd på att det inte är billigt.

Läs mer om Navona Theatre Hotel

Komfortabla rum

Navona Theatre Hotel har endast 11 rum, som alla är ljudisolerade. Rummen är inte stora, men de har bra komfort, om du kan leva med att garderobsplatsen inte är den största. Det finns flera olika rumstyper, som också har olika storlek. Alla rum har aircondition, gratis wifi, sat-TV, kassaskåp, samt badrum med toalett, dusch och hårtork. De stora rummen har också skrivbord.

Läs om rummen på Navona Theatre Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map