Hotell i Rom

Mascagni Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett populärt hotell

Hotel Mascagni är en populär plats att övernatta på i Rom, både om du är turist eller om du är affärsresenär. Detta betyder att det är många stamgäster på hotellet. Hotellet är uppdelat i två delar, en huvudbyggnad och ett litet annex som ligger 20 meter från själva hotellet. Standarden är den samma på båda ställen, och vi kan lugnt säga att nivån är hög. Läget nära offentlig transport och det historiska centret är idealiskt för det är lätt att ta sig fram och tillbaka till stadens alla sevärdheter. Och om du har bra ben, kan du gå till det mesta.

Trevliga omgivningar och god atmosfär

Från gatan går du direkt in i den lilla receptionen, där du kan få hjälp med i stort sätt allt - både planering av din semester men också att boka teaterbiljetter eller bord på en restaurang. Skulle vädret visa sig från sin mindre goda sida, har hotellet också en härlig lounge där du kan slappna av i smakfulla omgivningar med en god bok och en kopp nybryggt italienskt kaffe. Frukosten serveras som buffé, och den kan du njuta av i den lilla frukostmatsalen. Urvalet är varierat och vänder sig både till italienska gäster med en förkärlek till kakor, men också till en internationell publik.

Läs mer om Mascagni Hotel

Bekväma rum i klassisk stil

Hotel Mascagni är ett så kallat boutique-hotell, och här finns endast 40 rum. De är indelade i olika kategorier, och vissa är så stora att de rymmer upp till 4 personer. Rummen är fördelade på två byggnader (ett så kallat annex med namnet Mascagni Luxury Dependance), som ligger endast 20 meter från varandra, och det finns hiss i båda byggnaderna. Rummen är ljudisolerade och de har luftkonditionering, minibar, kassafack, satellit-TV och badrum med dusch eller badkar, samt hårfön.

Läs om rummen på Mascagni Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map