Semesterbostad i Rom

Loggia Boschetto

 
Loggia Boschetto är inte tillgänglig i dagsläget
Loggia Boschetto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns många åsikter om vilken stadsdel som är den mest charmiga och populära i Rom, och ett fint bud är under alla omständigheter Monti, som ligger mellan Centralstationen Stazione Termini och Colosseum. Självklart kommer det också turister hit, men långt ifrån i den grad som i det historiska centrum. (och om det finns någon som menar att Monti inte är en del av det äkta historiska centrum bör man ha i åtanke att det var här som Julius Caesar föddes och växte upp).

Gott om plats till få pengar

På Via del Boschetto finner man allt man önskar från restauranger och caféer till supermarket och andra butiker. Här ligger även lägenheten Loggia Boschetto på andra våningen (i byggnad med hiss), en härlig välskött lägenhet med parkettgolv, stor flatscreen-TV med DVD-spelare, aircondition, tvättmaskin och gott om plats. Ljussättningen kombineras med lite mörkare inslag i bl.a. vardagsrummet medan sovrummen är mycket ljusa.

Läs mer om Loggia Boschetto

Trerumslägenhet med 4 sovplatser
- Lägenheten består av hall, stort vardagsrum med en mycket välutrustad och praktiskt kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin, kyl med frysfack), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med dusch och toalett. Från vardagsrummet finns tillgång till en liten terrass med två stolar men inget bord.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Loggia Boschetto

Läs personliga omdömen av Loggia Boschetto som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Loggia Boschetto. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Loggia Boschetto

Trevlig lägenhet i stadsdelen Monti

Vi var två par i lägenheten, som fungerade bra för ändamålet. Särskilt bra med två sovrum med tillhörande badrum på vardera sida av köket-vardagsrummet. Det var rent och fint och gott om plats.

Läs mer

Mysig lägenhet i Rom

Ett väldigt bra alternativ till hotell i Rom, speciellt för barnfamiljer. Rymlig lägenhet utanför de mest påträngande turiststråken, men ändock centralt. Mycket folkliv och en del trafik på gatan utanför, men med lokal charm. Upplevelsen av Rom blev mer autentisk, och vi väljer gärna samma lägenhet igen.

Läs mer

Allt OK...

Lägenheten var mycket fin, ren och prydlig, och läget väldigt bra, mitt i det icke-turistiska Rom och ändå nära alla sevärdheter. Det fattades en DVD-spelare som utlovats i reklamen, men den skaffades fram nästa dag. Vid ankomsten till flygplatsen ringde vi som avtalat till kontaktpersonen. Inte desto mindre måste vi vänta i 50 minuter framför en låst huvuddörr innan hon dök upp.
Men i det stora hela en bra upplevelse och en lägenhet som vi verkligen kan rekommendera åt andra.
Vänliga hälsningar
Bjørn Erichsen

Läs mer
 
search map