Hotell i Rom

King Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel King är ett av de hotell du enkelt bara går förbi då det inte gör så mycket uppmärksamhet av sig. Men hotellet ligger på gatan Via Sistina som även är adress för bl.a. det 5-stjärniga lyxhotellet Hassler där kungligheter och kändisar tillbringat sina semestrar under årens lopp.

De närmaste sevärdheterna

Sevärdheterna står i kö här i mitten av det historiska centrum i Rom, då du förutom den Spanska Trappan även finner shoppinggatan Via Veneto, Piazza Barberini med dess vackra fontän, Trevifontänen samt Quirinalet. På gatorna runt Spanska Trappan hittar du också Roms finaste och dyraste butiker som Armani, Gucci och Ferragamo för att bara nämna några. Detta gör Hotel King till något av ett "shoppinghotell".

Kollektivtrafik

Om dina fötter blir trötta, misströsta inte då närmaste tunnelbanestation ligger endast två minuters promenad från Hotel King på torget Piazza Barberini, där du också hittar ett brett utbud av bussar som går till olika platser runt omkring i Rom.

Faciliteter och rum

På King Hotel finns en liten reception med tillhörande lounge, bar, läsrum, frukostmatsal och takterrass där du kan njuta av något gott att dricka samt utsikten över centrala Rom efter en händelserik dag. På kvällen kan du njuta av solens sista strålar då den sänker sig över Den Vita Staden som Rom också kallas. Det finns totalt 72 rum som alla är enkelt inredda och utrustade med aircondition, privata badrum med toalett och dusch, TV, gratis wi-fi och telefon.

Läs om rummen på King Hotel

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map