Hotell i Rom

IQ Hotel Roma

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En bra bas för att utforska Rom

IQ Hotel Roma ligger i hjärtat av Rom mittemot operan. På bara 5 minuter kan du promenera till både tunnelbanestationen Repubblica och centralstationen Termini.

IQ Hotel Roma har ett perfekt läge om du vill utforska Rom till fots. På mellan 15 till 20 minuter kan du promenera till Spanska trappan, Fontana di Trevi och Pantheon. Här bor du bara ett stenkast från en av Roms bästa shoppinggator Via Nazionale, och som det mysiga kvarteret Monti som ligger precis runt hörnet.

De 3 stora plus som gör Hotell IQs hjärta

Vi kan vara eniga om att den moderna byggnad som IQ Hotel Roma ligger i inte är den mest ståtliga byggnad som vi har sett i Rom, men i gengäld har det 3 stora plus som erbjuder en fördel jämfört med andra 4 stjärniga hotell i centrum. En av dem är den stora takterrassen som är tillgänglig dygnet runt. Ett bra ställe på morgonen för att få dig en espresso eller på kvällen för att ta en cocktail medan du njuter av utsikten och din upplevelse av dagen. Det finns även en liten lekplats för små barn.

Stämning och faciliteter

Om vädret skulle visa sig från sin mindre gynnsamma sida så har hotellet en lobby med utsikt över operahuset. När baren är stängd så finns det automater som erbjuder alkoholhaltiga drycker, kaffe, vatten och snacks. Som extra plus så har hotellet även tvättautomat och strykjärn. En annan orsak till att detta hotell lätt kan bli din favorit hotell i Rom är att det är fri tillgång till bastu och gym. Hotellet erbjuder gratis wi-fi, kommer du med bil så kan hotellet erbjuda parkering i närheten men det är ett relativt dyrt nöje.

Läs mer om IQ Hotel Roma

Ljusa och moderna rum

IQ Hotel Roma har 88 bekväma rum, allt snyggt inredda i samma stil. Det finns olika rumstyper , men alla har aircondition, satellit-TV, gratis wi-fi, litet kylskåp, förvaringsbox, skrivbord och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på IQ Hotel Roma

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map