Hotell i Rom

Hotel Tritone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Tritone ligger på huvudgatan Via del Tritone några få hundra meter från Trevifontänen, Spanska Trappan och andra sevärdheter. Kaféer och matställen har man överallt och flera butiker i närheten.

Nyrenoverat hotell

Hotellet har nyligen renoverats och från byggnadens översta våning, varifrån man har en fin utsikt, serveras frukosten.

Läs mer om Hotel Tritone

Rummen

Hotellet har totalt 43 rum som är fördelade på 5 våningar i en byggnad med hiss. Alla rum är ljudisolerade och har mattor på golvet, satellit-TV, minibar, telefon, Luftkonditionering, radio, kassafack samt badrum med hårtork, toalett och dusch eller badkar.

Läs om rummen på Hotel Tritone

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Tritone

Läs personliga omdömen av Hotel Tritone som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Tritone. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Hotel Tritone

Bra hotell

Ett jättefint hotell med ett fantastiskt läge mitt inne i centrum, med gångavstånd till alla sevärdheter.
Trevlig och hjälpsam personal i receptionen.
Bra städning av rummet och god frukost.
Ett hotell jag verkligen kan rekommendera till andra som planerar att resa till Rom.

Läs mer

Bedömning av Hotel Tritone

Läs mer

Välj ett annat hotell om ni gärna vill ta en dusch

Super läge och en underbar frukost - men vi kommer faktiskt inte tillbaka ... för badrummet var under all kritik. Vi klagade första dagen på ett ovanligt lågt vattentryck i duschen samt problem med varmt/kallt vatten. Receptionisten menade att det berodde på att många av gästerna duschade vid just denna tiden (ca. 17.30)! Nästa morgon var det fortfarande helt tokigt, och en ny receptionist lovade att en tekniker skulle se på det. Om inte det hjälpte kunde vi få ett annat rum. Eftersom det var något bättre på eftermiddagen, stannade vi kvar i vårt boende. Nästa morgon var det på tok igen, och den första receptionisten menade nu att det var vattenverket som hade för lågt vattentryck, och det kunde han ju inte göra någonting åt. (bara struntprat).
Vi har rest många gånger med In-Italia och alltid varit oerhört nöjda, så vi skulle vilja uppmana er att lägga ner samarbetet med Tritone. Det finns SÅ många andra hotell i Rom.

Läs mer

Super läge, och det betalar man för!

Läget var helt i topp, men resten var inte något särskilt.

Vi hade ett halvtråkigt rum, med bruna mattor, bruna gardiner o.s.v. Badrummet saknade hyllplats och toaletten hade problem med att spola ut ordentligt. Sängen var bra. Klädskåpet hade en mycket märklig lukt och vi var rädda att den skulle sätta sig i våra kläder. På samma sätt var det en märklig lukt i korridoren. Det luktade som av mögel som man försökt dölja med rengöringsmedel eller parfym.

Frukosten och frukostrestaurangen var fin och urvalet av frukostmat var riktigt bra för att vara italiensk.

Internettet var så långsamt att det i princip inte fungerade.

Den totala känslan var att vi betalade dyrt för läget.

Läs mer

Kent och familj från Linköping i Sverige bodde på Hotel Tritone i Rom från den 3. till den 7. april 2008.

Resan gick jättebra, inga problem någon gång. Rom är en stad där det finns mycket att se. Vi var där fyra dagar och var i gång från tidig morgon till sena kvällen som alltid slutade med god mat på någon restaurang. Man bör innan resan planera in vad man vill titta på och samtidigt läsa in sig något på de attraktioner man vill se. Boendet var mycket bra och låg centralt på Via del Tritone och alldeles i närheten av ett busstorg. Det kostar en EURO att åka buss och är ett smidigt sätt att förflytta sig på.Trafiken är mycket intensiv och det är ett myller av manniskor i gång. Priserna i Rom var något höga. När det gäller mat bör man undvika vissa områden där menypriserna på restaurangerna var välldigt höga. Den äldre generationen Italienare har svårt med engelska språket men efter lite gestikulerande brukar det ordna sig. Hotellpersonalen var mycket bra, men gemeneman på gatan kan kännas en aning snorkig och sträv. Även polisen hade en överlägsen attityd när man ex. frågade om vägen. Sammantaget var resan jättebra och vi är mycket nöjda.

Läs mer

Anna och man från Sollentuna i Sverige bodde på Hotel Tritone i Rom från den 12. till den 16. oktober 2006.

Vi hade härliga dagar i Rom! Det är ju en fantastisk stad med hur mycket som helst att se och göra.

Vi var nöjda med hotellet förutom att det var fruktansvärt trafikstört. Jag minns inte om det stod något om ljudisolering på hemsidan. Jag vet att vissa hotell hade med det i hotellbeskrivningen. Nu förstår jag varför... När man bokar och inte är bekant med staden är det svårt att veta hur pass trafikerad gatan är. Nu ville vi i och för sig bo centralt och visst buller får man tåla, men jag sov knappt på fyra nätter.

Annars var vi jättenöjda med allt!

Läs mer
 
search map