Hotell i Rom

Hotel Splendide Royal

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Supercentralt läge

Hotel Splendide Royal har existerat sedan år 2000, och ligger i ett palats från 1800-talet mitt i hjärtat av Rom, nära Via Veneto, Villa Borghese och den Spanska Trappan. Byggnaden har tidigare varit huvudkvarter för den romerska-maronitiska kyrkan, men är alltså idag ett 5-stjärnigt lyxhotell.

Från Splendide Royal har du en vacker utsikt mot Villa Borghese, men också mot Peterskyrkan, vars imponerande kupol kan ses på långt avstånd. Tycker du om shopping, befinner du dig också på helt rätt plats, för du bor dels nära Via Veneto, dels området runt den Spanska Trappan, där du hittar några av Roms mest exklusiva butiker. Samtidigt bor du i promenadavstånd till större delen av stadens attraktioner. Ska du lite längre bort, kan du eventuellt nyttja metron vid den Spanska Trappan, om du inte vill ta en taxi (vilken dörrmannen kan hjälpa till att ordna).

Barock i överflöd

Hotel Splendide Royal är inredd i överdådig barock-til, med imponerande ljuskronor i Muranoglas från Venedig, trompe l'oeil målerier, marmorgolv och eleganta möbler. Man har tänkt på allt när det kommer till inredningen, inget är lämnat till slumpen. Atmosfären är både varm och välkomnande, och personalens service lever helt klart upp till den höga nivån.

Läs mer om Hotel Splendide Royal

Superb utsikt över Rom

Hotellets restaurang, "The Mirabelle", rekommenderas i självaste Michelin-guiden. Den anses vara en av de bästa restaurangerna i Rom, och har en elegant terrass med en superb panoramautsikt över Rom - det är nästan så att utsikten i sig själv förtjänar 3 Michelinstjärnor.

Den stora frukostbuffén serveras i Crystal-loungen, varifrån du har en lika fantastisk utsikt över Rom. The American Bar är öppen till sent om kvällen, och är ett perfekt ställe att ta en aperitivo på, eller kanske en cocktail efter maten.

Tillhör du de aktiva, erbjuder hotellet också ett gym, där du kan få till ett bra träningspass. Är du i Rom i samband med affärer, bjuder Hotel Splendide Royal på business-faciliteter, såsom mötes- och konferenslokaler, och det är gratis wifi på hela hotellet.

Eleganta och inbjudande rum

Hotel Splendide Royal, som är medlem av gruppen "Small Luxury Hotels of the World", erbjuder 68 rymliga och bekväma rum och sviter. Alla rum håller en hög standard och är som minimum inredda med aircondition, satellit-TV, kassaskåp, minibar, skrivbord, wifi samt ett stort badrum med toalett, dusch eller badkar, hårtork och gratis toalettartiklar. De dyraste sviterna har också en privat terrass.

Läs om rummen på Hotel Splendide Royal

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map