Hotell i Rom

Hotel Sole Roma

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Sole Roma ligger ytterst centralt men har ändå en lugn placering. Läget gör hotellet till en perfekt utgångspunkt för ett besök i Rom, och så är det dessutom lätt att komma hit - många bussar kör nämligen på den närliggande gatan Via del Corso, till och från centralstationen och till många andra av stadens knutpunkter. Hotellet har en liten frukostrestaurang, och det finns många terrasser med bord och stilar, där du kan slappna av efter en dag full av upplevelser. Observera att det i perioder bor många studentgrupper på hotellet.

Massor av sevärdheter och trevliga hörn inom promenadavstånd

Du bor ovanpå Pompejus Teater, där Julius Caesar mördades år 44 f.Kr. Allt i området andas historia och Roms storhetstid. Några få steg från dörren hittar du autentiska och inbjudande omgivningar, och en livlig miljö på torgen Campo de' Fiori och Piazza Navona, charmiga caféer och ett hav av restauranger och romerska osterior. Missa heller inte torgen Piazza Farnese och Piazza della Cancelleria. På 10-15 minuter är du vic Colosseum eller Vatikanstaten... men du har ännu kortare till Campidoglio och Forum Romanum.

Läs mer om Hotel Sole Roma

Bekväma men enkelt inredda rum

Hotellet har totalt 58 rum med aircondition, wifi och satellit-TV, telefon samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Några har dessutom utsikt över stadens takåsar och Roms mysiga gator. Då det är på tal om en gammal byggnad, finns det inte ett rum som är det andra likt.

Läs om rummen på Hotel Sole Roma

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map