Hotell i Rom

Hotel Sole Roma

 
Hotel Sole Roma är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Sole Roma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Sole Roma ligger ytterst centralt men har ändå en lugn placering. Läget gör hotellet till en perfekt utgångspunkt för ett besök i Rom, och så är det dessutom lätt att komma hit - många bussar kör nämligen på den närliggande gatan Via del Corso, till och från centralstationen och till många andra av stadens knutpunkter. Hotellet har en liten frukostrestaurang, och det finns många terrasser med bord och stilar, där du kan slappna av efter en dag full av upplevelser. Observera att det i perioder bor många studentgrupper på hotellet.

Massor av sevärdheter och trevliga hörn inom promenadavstånd

Du bor ovanpå Pompejus Teater, där Julius Caesar mördades år 44 f.Kr. Allt i området andas historia och Roms storhetstid. Några få steg från dörren hittar du autentiska och inbjudande omgivningar, och en livlig miljö på torgen Campo de' Fiori och Piazza Navona, charmiga caféer och ett hav av restauranger och romerska osterior. Missa heller inte torgen Piazza Farnese och Piazza della Cancelleria. På 10-15 minuter är du vic Colosseum eller Vatikanstaten... men du har ännu kortare till Campidoglio och Forum Romanum.

Läs mer om Hotel Sole Roma

Bekväma men enkelt inredda rum

Hotellet har totalt 58 rum med aircondition, wifi och satellit-TV, telefon samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Några har dessutom utsikt över stadens takåsar och Roms mysiga gator. Då det är på tal om en gammal byggnad, finns det inte ett rum som är det andra likt.

Läs om rummen på Hotel Sole Roma

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Sole Roma

Läs personliga omdömen av Hotel Sole Roma som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Sole Roma. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Sole Roma

Läs mer
 
search map