Omdömen från Hotel Smeraldo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Smeraldo

Läs personliga omdömen av Hotel Smeraldo som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Smeraldo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Eva och Tommy från Spånga i Sverige bodde på Hotel Smeraldo i Rom från den 5. till den 10. maj 2008.

Rom är en trevlig stad, mycket att se vi bodde på Smeraldo 5 nätter, hade 4 hela dagar att uppleva Rom till fots det var lagom. Området där Smeraldo låg var det bästa tänkbara nära till allt, ett trevligt område, rent, snyggt, bra frukost, trevlig personal det enda vi saknade det kunde vara 2 stolar eller fotöljer på hotellrummet, nu var vi hänvisade att sitta i sängen när vi var på rummet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2008
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Marianne med sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Hotel Smeraldo i Rom från den 14. till den 18. november 2007.

Hotel Smeraldo är ett mycket bra boende med bra läge i Rom. Vi kan varmt rekommendera detta boende. Läget är perfekt mellan Trastevere, Piazza Navona och Pantheon. Om hörnet ligger en trevlig affärsgata, med många bra affärer och restauranger. Bra städning av rummet, frukosten är kontinental, dvs frallor, marmelad, ost, skinka, kaffe. Youghurt, juice och flingor finns.
Mitt emot ingången till hotellet finns ett cafe där man kan ta en kaffe eller ett glas vin. Gatorna i området är väldigt smala och bilarna kommer i italienskt tempo, dvs väldigt snabbt! Man får ofta kasta sig in i en portuppgång för att inte vara i vägen. Håll i barnen hårt ! Vill man äta på mysiga trattorior rekommenderas Trastevere-området, tar bara 5 minuter att gå dit över Tibern. Otroligt
trevligt område med billiga restauranger. Och Rom annars är helt fantastiskt tycker vi !

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map