Omdömen från Hotel Smeraldo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Smeraldo

Läs personliga omdömen av Hotel Smeraldo som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Smeraldo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Berit med sällskap från Västra Frölunda i Sverige bodde på Hotel Smeraldo i Rom från den 20. till den 23. november 2008.

Hej Vad trvligt att ni hör av er! Vi hade underbara dagar i Rom. Läget på hotellet är perfekt både för dag och kvällsaktiviteter. Hotelét är helt ok. Bemanningen i reseptionen var väldigt tråkig. Ohjälpsamma och avvisande. Skullle nog må bra av en charm och service kurs.Har varit i Rom förut och gjort alla måsten sas. så vi tog tåget upp till byarna i Castelli Romani vilket var jättetrevligt. För jazzintresserade kan vi rekommendera Alexanderplatz. härlig och genuin jazzklubb

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Katarina och sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Hotel Smeraldo i Rom från den 7. till den 12. september 2008.

Rom är en fantastisk stad! Hotel Esmaraldo ligger perfekt i det pittoreska området nära Campo di Fiori. Utanför dörren ligger små klädbutiker, ostbutiker, vinbutiker, caféer och restaturanger men området är lugnt och nästan bilfritt. Här har man gångavstånd till i stort sett allt. Hotellet var rent och snyggt och med trevlig personal. Vi bodde i anexet och det var absolut ingen nackdel men vill man använda sig av takterassen rekomenderar vi att gå upp på den terass som tillhör hotellbyggnaden, den var betydligt mycket trevligare. Åker vi tillbaka till Rom vill vi absolut bo på Esmaraldo igen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Birgit med sällskap från Täby i Sverige bodde på Hotel Smeraldo i Rom från den 23. till den 25. maj 2008.

Ett stort TACK för proffsigt och vänligt bemötande! Rom var helt fantastikt. För mig var det första gången men eftersom jag kastade en slant I Fontana di trevi så var det förhoppningsvis inta sista gången. Jag skulle inte tveka en sekund att välja Hotell Smeraldo igen. Litet o trevligt, bra service o framförallt rent o snyggt. Närheten till allt var helt perfekt med många små matställen och affärer alldeles om hörnet. Trots att Rom är en stor stad kände jag ingen hets i trafiken och blev väl servad och bemött överallt . Vi hyrde en privat guide som var jätteduktig, henne hade vi 3 timmar när vi gick runt vid Forum Romanum. Helt perfekt att få så mycket historia förmedlat! Jag hoppas få komma i kontakt med er!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map