Omdömen från Hotel Smeraldo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Smeraldo

Läs personliga omdömen av Hotel Smeraldo som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Smeraldo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Birgitta och Harriet från Köping i Sverige bodde på Hotel Smeraldo i Rom från den 10. till den 14. maj 2010.

Rom har åter visat sig från den bästa sidan. Hotel Smeraldo var helt OK och servicenivån bra !!! Vi hade förvänat oss lite sura miner bland personalen men dom måste ha gått en charmkurs sen dess. Däremot rekommenderas öronproppar på natten på grund av alla smattrande vespor och motcyklar i gränderna.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ingemo och man från Kalmar i Sverige bodde på Hotel Smeraldo i Rom från den 21. till den 23. juni 2009.

Väldigt bra service från In-Italia! Vistelsen i Rom 21/6-25/6 -09 var toppen! Vi bodde på Hotel Smeraldo som ligger mitt i centro storico, bättre läge kan jag inte tänka mig att bo i Rom. Gångavstånd till alla sevärdheter som Colosseum, Pantheon, Trevi mm. Hotellet var helt ok, dock anmärkningsvärt att viss personal i receptionen inte är särskilt trevliga!
Ett leende och gott bemötande är väl sjävklart att få när man är gäst, eller? Vill tipsa om trattorian mitt emot hotellet, underbart god mat! Härligt att strosa omkring i centro storico på kvällen, rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map