Omdömen från Hotel Smeraldo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Smeraldo

Läs personliga omdömen av Hotel Smeraldo som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Smeraldo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Minisemester

Härligt, nyrenoverat rum, rent och fint. Centralt läge i gåavstånd till många av de spännande saker man skall uppleva i Rom.
Härlig takterrass.
Vänlig betjäning. Dålig internetförbindelse, ordinär och lite tråkig frukost.

Hotel Smeraldo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Smeraldo
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Smeraldo

Väldigt centralt läge med gåavstånd till många sevärdheter, dessutom endast 5 minuters gåavstånd till bussar och spårvagnar.
Vår vistelse på Smeraldo motsvarade våra förväntningar, väldigt vänlig och hjälpsam personal, härligt med de två trerrasserna där man fick lov att äta sin medtagna mat. God frukost, ok rum med kylskåp, skönt när man inte önskar att gå ut och äta varje kväll.
Rummet var litet, men det visste vi, härligt badrum, fin städning. Välfungerande aircon.
Det var väldigt lugnt.
Ett litet minus, personalen blockerar hissen om morgonen, när de skall städa rummen.
Det hade också varit ett stort plus om det hade varit förbjudet att röka på terasserna.

Hotel Smeraldo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Smeraldo
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rom i mycket varma juli månad 2014

Vi hade en härlig tur till Rom i juli. Hotell Smeraldo låg helt perfekt, i förhållande till alla sevärdheter och bussförbindelser. I ett charmigt område, med smala gator och mysiga affärer, cafeer och restauranger, var vår dröm om ett hotell mitt i Rom, uppfyllt. Personalen var supertrevliga, frukosten MYCKET italiensk (dvs. ok, men inte särskilt mättande)
Vi kommer gärna tillbaka.

Hotel Smeraldo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Fås knappast bättre
 
Själva boendet på Hotel Smeraldo
Trippelrum Standard

JÄTTE badrum, med badkar och bidet, som man ju sällan ser längre.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rom i 4 dagar

Flyg hade vi själv arrangerat och det fungerade för övrigt också perfekt.
Hotell: Allt fungerade fint - personalen var professionell, reception och frukostpersonal strösslade inte med leenden, men ok som sagt.
Rummet: Allt rent och snyggt och i bra tillstånd.
In-Italia: Vägledningar och svarade på alla våra frågor, så vi hade en riktigt bra upplevelse hela vägen igenom.

Hotel Smeraldo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Smeraldo
Dubbelrum Classic
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge

Fint litet hotell som ligger perfekt med gångavstånd till det mesta.
Gott om plats till tre personer, då det fanns ett extra rum.

Hotel Smeraldo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Smeraldo
Trippelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Smeraldo

Vi har förr bott på Hotel Smeraldo och varit nöjda och därför var det ett naturligt val när turen igen gick till Rom.
Denna gången fick vi dock ett rum som man blev totalt klaustrofobisk av!! Eftersom rummet också låg 3 steg ned under gångnivå, kändes det som att gå ner i en låda.

Men jag vill ändå säga att jag gärna återvänder till Hotel Smeraldo. Det ligger otroligt bra och centralt. Det är rent och fint och personalen är väldigt hjälpsam. Och man kan väl be om ett annat rum nästa gång...
Så allt i allt, väldigt nöjd!

Hotel Smeraldo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Smeraldo
Dubbelrum Classic
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Enastående läge och bra hotell

Vi blev mycket förtjusta i detta lilla hotell, som verkligen inte kunde ligga bättre. Rummet var litet men mycket fint inrett, och det fanns allt man behöver. Vi kommer säkert att bo på Smeraldo igen.
Servicen var helt OK och vi kan verkligen rekommendera hotellet.

Hotel Smeraldo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Smeraldo
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt hotell för det priset.

Ett hotell där pris, kvalitet, placering i staden, städningen på rummet och frukosten är väl avvägt. Det enda lilla minuset var receptionisten som tog emot oss. Han kunde gott ha varit lite mer tillmötesgående. Men det spelar inte så stor roll att det drar ner på det övergripande betyget.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni letar efter ett relativt billigt hotell i mitten av Rom, där allt fungerar, välj Hotel Smeraldo.

Hotel Smeraldo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Smeraldo
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Använde inte internet, så kan inte svara på frågan.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Smeraldo

Rom som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jørgen fra Nærum boede på Hotel Smeraldo i Rom

Det var precis som beskrivs i era presentationer, hotellet hade ett utmärkt läge allt kan nås härifrån. Hotellet har mysiga rum men små men vi var väl medvetna om det i förväg faktiskt bra frukost för italienska förhållanden. Taktrressen var den enda som hålls stängd vid 20:00 och var inte särskilt mysigt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map