Hotell i Rom

Hotel Smeraldo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mer centralt än så här kan det inte bli i Rom. Mitt bland små trevliga gator endast 2 minuters promenad från det levande torget Campo de' Fiori och ca. 5 minuter från Piazza Navona finner man Hotel Smeraldo som är ett trevligt familjeägt hotell.

Roms trevliga gator utanför dörren

Närmaste offentliga transport finner man på Lago Argentina ca. 3 minuters promenad från hotellet där det finns bussar som kör i alla riktningar samt spårvagn nr. 8 som kör till Trastevere.

Bo i centrum och njut av utsikten

Det som gör Smeraldo populärt är utan tvekan det centrala läget och även de två takterrasserna med utsikt över stadens tak.

Romersk gästfrihet (!)

Hotellet har varit i familjens ägo i flera generationer och sedan några år tillbaka har hotellet blivit utvidgat med ett litet annex på sidogatan så det totala antalet rum iär dag 50. Precis utanför dörren finner man ett stort urval av caféer, restauranger och spännande butiker. Hotellet var från början ett litet pensionat som sakta växte både i antal stjärnor och rum. Trots denna växt är receptionens stil den samma som för 20 år sedan. Servicenivån är inte den bästa men istället har man möjlighet att uppleva den charmiga romerska dialekten, helt ofiltrerad och "rakt på". Så du ska inte välja detta hotell ifall "vett och etikett" är viktigt för dig.

Hela familjen arbetar på hotellet

Hotellets ägare Giancarlo står själv i receptionen tillsammans med sin bror medan modern som hunnit bli hela 80 år (det kan man inte se) styr frukostrestaurangen och flera andra dagliga uppgifter som hon gjort under en hel livstid. På hotellet finns en liten reception (på gatuplan), hiss, bar, flera små uppehållsrum, en trevlig frukostrestaurang i källaren samt två mindre takterrasser med fin utsikt.

Inredning på rummen skiljer sig men faciliteterna samma

Hotellets rum blir löpande renoverade och är därför olika inredda. De har telefon med internet-uppkoppling, satellit-TV, klimatanläggning samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Tritone

Rom, Lazio

Hotel Cecil

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

search map