Omdömen från Hotel Siena

 
Hotel Siena är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Siena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Siena

Läs personliga omdömen av Hotel Siena som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Siena. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Annica med ressällskap från Finspång i Sverige bodde på Hotel Siena i Rom från den 8. till den 12. september 2010.

Vår resa till Rom var helt fantastisk. Det är absolut en stad som infriade alla förväntningar. Bara en liten detalj - tiden vi var där var för kort. Folket var härliga och hotellet var mysigt, lite litet rum för tre personer men det gick bra. Kommunikationen gick ganska bra, och alla var så vänliga. Sedan var det helt fantastiskt god mat och priserna var väl ok lite höga på vissa saker men inte så alvarligt stora skillnader mot i Sverige. Absolut en storstad vi varmt rekomenderar alla att någon gång resa till.....VI ska iallafall resa tillbaka någongång. Detta kommer vi leva på länge!!!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Sara & Simon från Malmö i Sverige bodde på Hotel Siena i Rom från den 25. till den 26. maj 2009. Sedan fortsatte turen till Napoli där de bodde på B&B Donna Regina.

Hotellet ligger väldigt bra till, med spanska trappan ett par minuter åt ena hållet och Fontana di Trevi några minuters gångväg åt andra hållet. Hotellet är trevligt, fräscht och personalen är vänlig. Vi upplevde det inte som speciellt personligt, men det är ju en smaksak. Rummet som vi bodde i var fräscht och fint, modernt inrett. Klassisk internationell hotellfrukost på morgonen. Vi kan tänka oss att bo där igen, särskilt med tanke på läget som verkligen inte hade kunnat bli bättre. Ska man bara vara i Rom en i ett par dagar så vill man kanske inte lägga tid på att flänga runt i metron. Det finns så otroligt mycket att se.

Rom är en fängslande storstad, men man blir förvånad hur mycket som ligger på gångavstånd. Om man har ett par bra skor så kan man utan problem promenera från Hotel Siena till Piazza Venezia och vidare förbi Forum Romanum ner till Colosseum på kanske en halvtimme (uppskattningsvis). Trafiken kan kännas lite stressande, som svensk vet man till exempel inte riktigt när det är läge att gå över gatan. Om man står och väntar vid övergångsstället så kan man stå där tills man blir gammal och grå innan någon stannar. Men det är bara att göra som alla andra, spänn ögonen i bilisterna och kliv rakt ut.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map