Hotell i Rom

Hotel Seiler

 
Hotel Seiler är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Seiler är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bra och centralt läge

Om du väljer att bo på Hotel Seiler kommer du att bo centralt i Roms historiska centrum, men samtidigt på en av stadens lugnare gator. Dina grannar är de lokala romarna, vilket gör att det råder en helt unik atmosfär i området. Det 2-stjärniga hotellet ligger på Via Firenze, endast 500 meter (ca) från centralstationen Termini, om du går av på Via del Viminale och Roms opera. Du är nära granne till en av stadens mest berömda shoppingstråk, Via Nazionale, och det är inte heller långt till det gamla arbetarkvarteret Monti, som idag är stadens nya latinokvarter. Du har promenadavstånd till de flesta av stadens alla sevärdheter, men skulle du ändå bli trött i benen, är det inte långt till metrostationen Repubblica, och på Via Nazionale passerar ett stort urval av lokala bussar, som bland annat kör dig direkt till St. Peterskyrkan och i stort sett förbi både Campo dei Fiori och Piazza Navona.

En elegant byggnad och romerska grannar

Själva byggnaden, där Hotel Seiler ligger, härstammar från slutet av 1800-talet, men man har installerat en liten hiss sedan dess, så du behöver inte bära ditt bagage mer än nödvändigt. Hotellet har inte det största utbudet av faciliteter, men det finns en dygnsöppen reception, och då kan du naturligtvis äta din frukost på hotellet - men du ska inte förvänta dig någon stor frukostbuffé.

Läs mer om Hotel Seiler

Enkla rum med eget bad

Hotellet har totalt 33 rum i fler olika kategorier och storlekar. Rummen blir löpande renoverade, och alla har aircondition, TV samt privat badrum med toalett och dusch. På grund av det centrala läget och de låga priserna, kan det förekomma att skolgrupper bor på hotellet.

Läs om rummen på Hotel Seiler

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Seiler

Läs personliga omdömen av Hotel Seiler som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Seiler. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Seiler

Bedömning av Hotel Seiler

Läs mer

Trevlig och vänlig atmosfär

Läs mer

Bedömning av Hotel Seiler

Läs mer

Katarina med familj från Bankeryd i Sverige bodde på Hotel Seiler i Rom från den 7. till den 11. juli 2007.

Det var en fantastisk stad. Vi var mycket nöjda med besöket. Läget på hotellet var toppen. Det var lugna kvarter och gångavstånd till i stort sett allt. Vi blev trevligt bemötta när vi kom och rummet var stort. Det som var mindre bra var dusch och toalett som i det här rummet låg i en ombyggd garderob. Det luktade mögel och var svart i både tak och lister. Sedan har jag aldrig någonsin bott i ett sådant smutsigt rum. Man städade inte golven på något sätt. Det var parkett golv och på golvet låg synligt damm i stora sjok som enligt min bedömning var så stora att det säkert tagit flera veckor att samla ihop så stor högar. Vi klagade inte under vistelsen utan först när vi checkade ut vilket jag är medveten inte är så klokt. Då möttes vi av ilska. Mitt råd till er är att ta en diskussion med hotellägaren om ni skall ha med dem i ert utbud. Korrenspondensen med er i samband med bokning etc. fungerat mycket bra. Vi kan tänka oss att boka via er igen.

Läs mer

Ingegerd med sällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Hotel Seiler i Rom från den 23. till den 24. juni 2007.

Hej! Rom var OK. Rummet var litet och varmt, personalen tillmötesgående. Mvh Ingegerd Lagercrantz

Läs mer

Siv och man från Bromma i Sverige bodde på Hotel Seiler i Rom från den 1. till den 5. december 2006.

Vi hade några trevliga dagar i Rom, förutom att min man blev av med sin plånbok på bussen. Precis som det står i alla guideböcker. Han var försiktig men man styr inte alltid över trängseln en lördag i Rom. Det var ett trevligt hotell men rummet var mycket litet. Annars fungerade allt bra runt hotellet och bokningen, trevlig personal.

Läs mer
 
search map