Hotell i Rom

Hotel Seiler

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bra och centralt läge

Om du väljer att bo på Hotel Seiler kommer du att bo centralt i Roms historiska centrum, men samtidigt på en av stadens lugnare gator. Dina grannar är de lokala romarna, vilket gör att det råder en helt unik atmosfär i området. Det 2-stjärniga hotellet ligger på Via Firenze, endast 500 meter (ca) från centralstationen Termini, om du går av på Via del Viminale och Roms opera. Du är nära granne till en av stadens mest berömda shoppingstråk, Via Nazionale, och det är inte heller långt till det gamla arbetarkvarteret Monti, som idag är stadens nya latinokvarter. Du har promenadavstånd till de flesta av stadens alla sevärdheter, men skulle du ändå bli trött i benen, är det inte långt till metrostationen Repubblica, och på Via Nazionale passerar ett stort urval av lokala bussar, som bland annat kör dig direkt till St. Peterskyrkan och i stort sett förbi både Campo dei Fiori och Piazza Navona.

En elegant byggnad och romerska grannar

Själva byggnaden, där Hotel Seiler ligger, härstammar från slutet av 1800-talet, men man har installerat en liten hiss sedan dess, så du behöver inte bära ditt bagage mer än nödvändigt. Hotellet har inte det största utbudet av faciliteter, men det finns en dygnsöppen reception, och då kan du naturligtvis äta din frukost på hotellet - men du ska inte förvänta dig någon stor frukostbuffé.

Läs mer om Hotel Seiler

Enkla rum med eget bad

Hotellet har totalt 33 rum i fler olika kategorier och storlekar. Rummen blir löpande renoverade, och alla har aircondition, TV samt privat badrum med toalett och dusch. På grund av det centrala läget och de låga priserna, kan det förekomma att skolgrupper bor på hotellet.

Läs om rummen på Hotel Seiler

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map