Hotell i Rom

Hotel Santa Maria

 
Hotel Santa Maria är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Santa Maria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Santa Maria är ett av de mest spännande hotell i Rom. Det ligger mitt i det fina konstnärskvarteret Trastevere endast 2 minuters promenad från det berömda torget Piazza Santa Maria in Trastevere och mindre än 10 minuters promenad från blomstertorget Campo de' Fiori.

Trastevere är ett myller av pittoreska gator och små torg med trevliga cafèer och restauranger - och man behöver inte ta ända till Napoli för att se tvätt hänga tvärs över gatorna - det tar lokalbefolkningen i området hand om.

Läs mer om Hotel Santa Maria

Mitt i denna härlighet finner man Hotel Santa Maria som inretts i ett tidigare kloster år 2000. Hotellet ligger mitt i en stor gård med apelsinträd omgivet av lokala bostadshus runt omkring. Det ger en helt speciell stämning - som bara måste upplevas. Platsen och inredningen har medfört att hotellet rekommenderas i de mest prestigefyllda guideböckerna världen över.

Hotellet är inrett i flera byggningar och man kommer till den lilla receptionen genom en stor järngrind, via en lång stenbelagd väg. Överallt har man lagt stor vikt på att bibehålla den ursprungliga klosterstämningen och även om flera av byggningarna är nya så har man hållit stilen och bara använt det bästa material samt lagt mycket stor vikt på de små detaljerna.

Den lilla fina baren och den imponerande frukostmatsalen, som också används till vinprovningar, ligger i källaren under några av de gamla husen. Frukosten serveras i trädgården under apelsinträden i sommarsäsongen. Här finner man också små låga byggnader som rymmer hotellrummen och suiterna. De är alla i klosterstil med övertäckta pelargångar var man har ingång till rummen.

Hotellets personal försöker att på alla sätt uppfylla gästernas behov. Bl. a. så kan man låna cyklar gratis om man har lust att pröva denna form av transport. Kommer man till Rom i bil kan man parkera i det lilla garaget som ligger i grannbyggnaden (pris: 15-20 euro per dag beroende på bilens storlek). Har man lust till en stadstur med privat guide eller en tur med häst och vagn så är det några av de ting som man mot betalning, kan beställa i receptionen. I restaurangen finner man också ett internetpoint som kan användas fritt.

Alla rum har ingång direkt från de övertäckta pelargångarna i trädgården, förutom suiten som ligger på vinden. Rummen är fint inredda och har ljusa färger. Det är klinkers på alla golv och väggarna är dekorerade med fina tavlor från lokalområdet. Alla rum är icke-rökare och har satellit-TV, aircondition, minibar, telefon, säkerhetsbox samt badrum med toalett, hårfön och dusch eller badkar.

Enkelrum - ett dubbelrum helt för sig själv.
Dubbelrum - består av dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum.
Trippelrum - består av ett rum med dubbelsäng och en enkelsäng eller tre enkelsängar med badrum.
4-bäddsrum - består av ett stort rum med dubbelsäng eller två enkelsängar och en bäddsoffa som kan göras om till våningsäng (bäst för barn) samt badrum.

Junior suite - består av uppehållsrum, ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum.
Junior suite på vinden - är på två etager och består av ett litet uppehållsrum, et sovrum med dubbelsäng med sneda väggar på andra våningen samt badrum.

Suite på vinden - ligger på andra våningen och har sneda väggar samt takfönster. Den består av ett stort avlångt uppehållsrum med bäddsoffa och två enkelsängar samt ett dubbelrum. Det finns två badrum, det ena är med toalett och handfat och det andra är med badkar och dusch.
Suite Senior - är på två etager och består av ett stort rum med loft. Det finns ett uppehållsrum med dubbelsäng och plats till två extra sängar samt badrum. På loftet som är i öppen förbindelse med uppehållsrummet finns två enkelsängar.

Dölj texten
 
 
search map