Hotell i Rom

Hotel Rimini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Även de mer ekonomiska hotellen i Italien fokuserar på miljön. Hotel Rimini har varit medlem av Ecoworldhotels sedan 2007 och försöker i möjligaste mån att skydda miljön genom användning av ekologiska material samt genom att vara medvetna om användningen av energi.

Kom bekvämt runt i staden

Hotel Rimini ligger på norra sidan av centralstationen Termini med enkel tillgång till övriga stadsdelar och båda flygplatserna. Det finns många monument, barer, restauranger och butiker inom gångavstånd och ska man ta sig längre avstånd eller benen är trötta kan du enkelt använda de två tunnelbanelinjer eller de många lokala bussar som täcker hela Roms historiska centrum, då de kör precis utanför hotellet.

Utsikt över Roms takåsar

Hotellet har reception, hiss, en liten bar, läsrum, gratis wi-fi och frukostrum som är inrett på den tidigare takterrassen, och som erbjuder en imponerande utsikt över hustaken.

Bo fint men enkelt

Det finns totalt 37 rum som alla är trevligt men enkelt möblerade. Storleksmässigt varierar rummen från enkelrum till familjerum med upp till fyra bäddar. Alla rum är utrustade med telefon, TV, wi-fi (kostnadsfritt), förvaringsbox, minibar, aircondition samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Rome Garden Hotel

Rom, Lazio

Hotel Garda

Rom, Lazio

Hotel Arcangelo

Rom, Lazio

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map