Hotell i Rom

Hotel Rimini

 
Hotel Rimini är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Rimini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Även de mer ekonomiska hotellen i Italien fokuserar på miljön. Hotel Rimini har varit medlem av Ecoworldhotels sedan 2007 och försöker i möjligaste mån att skydda miljön genom användning av ekologiska material samt genom att vara medvetna om användningen av energi.

Kom bekvämt runt i staden

Hotel Rimini ligger på norra sidan av centralstationen Termini med enkel tillgång till övriga stadsdelar och båda flygplatserna. Det finns många monument, barer, restauranger och butiker inom gångavstånd och ska man ta sig längre avstånd eller benen är trötta kan du enkelt använda de två tunnelbanelinjer eller de många lokala bussar som täcker hela Roms historiska centrum, då de kör precis utanför hotellet.

Utsikt över Roms takåsar

Hotellet har reception, hiss, en liten bar, läsrum, gratis wi-fi och frukostrum som är inrett på den tidigare takterrassen, och som erbjuder en imponerande utsikt över hustaken.

Bo fint men enkelt

Det finns totalt 37 rum som alla är trevligt men enkelt möblerade. Storleksmässigt varierar rummen från enkelrum till familjerum med upp till fyra bäddar. Alla rum är utrustade med telefon, TV, wi-fi (kostnadsfritt), förvaringsbox, minibar, aircondition samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Rimini

 
 

Gästomdömen av Hotel Rimini

Läs personliga omdömen av Hotel Rimini som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Rimini. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra service.

Rar och vänlig personal som var professionell. Hjälpsamma med diverse upplysningar och kunde engelska.
Det regnade in och det fanns gammal torr avföring under toalettsitsen.

Läs mer
 
search map