Hotell i Rom

Hotel Residenza Farnese

 
Hotel Residenza Farnese är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Residenza Farnese är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Att bo på Hotel Residenza Farnese är som att vara privat gäst hos en adelsfamilj. Hotellet är inrett i ett tidigare kloster och ligger i Roms historiska centrum, bakom Palazzo Farnese (känt från Operan Tosca) och bara 2 minuters promenad från byns blomstertorg Campo de' Fiori.

Hotellet ligger på gatan Via del Mascherone som har fått sitt namn efter den berömda fontänen "Fontana del Mascherone" från 1626 och som står i slutet av gatan Via Giulia. En del av byggningen fungerar fortfarande som kloster, så bli inte förvånad om det hörs kyrksånger.

Läs mer om Hotel Residenza Farnese

Hotellet ägs av de två väninnorna Marisella och Carla som satt sin egen prägel på stället. De har stått för den mycket smakfulla inredningen med stor vikt på antika möbler och deras stora konstsamling pryder väggarna.

Det är en ingång direkt från den lugna gatan där man finner hotellets lobby med reception och hiss, bar, biljardrum och TV-rum samt den trevliga frukostrestaurangen. Frukosten består bl. a. av hemlagat bröd och marmelad som avnjuts till ljudet av en porlande fontän som har formen av en fisk. Hotellet har även ett konferansrum med plats för 150 gäster.

De 30 rummen ligger på de två översta våningarna och är alla inredda i klassisk italiensk stil i skiftande färger. Alla rum har telefon, internet, radio, aircondition, minibar, säkerhetsbox, satellit-TV med flatscreen samt badrum med dusch eller badkar, toalett och hårfön. På förfrågan kan man beställa ett rymligt familjerum / suite med plats för 4 personer där barnen sover i en bäddsoffa för två.

Dölj texten
 
 
search map