Hotell i Rom

Hotel Regno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Regno är ett riktigt bra tre-stjärnigt hotell med ett ytterst centralt läge som välkomnar dig med 70 fina rum där man i några av dem kan bo upp till 4 personer. Restauranger, sevärdheter och butiker finns utanför dörren.

Fina rum

Hotellet har funnits sedan 1933 men byggnaden härstammar från 1500-talet, det är dock inte är unikt i Den Eviga Staden. Det finns 70 fina och snyggt inredda rum som alla är utrustade med luftkonditionering, Wi-Fi, minibar, flatscreen-TV, ljudisolerade fönster samt badrum.

Läs mer om Hotel Regno

Självklart finns det även dygnet-runt reception och tvätteriservice. Om man ankommer i bil så finns närmaste parkeringshus 50 meter bort.

Läs om rummen på Hotel Regno

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Regno

Läs personliga omdömen av Hotel Regno som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Regno. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 15 omdömen från Hotel Regno

Bedömning av Hotel Regno

Perfekt tur

Läs mer

Hotell med fint centralt läge i Rom

Ett utmärkt hotell med centralt läge i Rom.
Trevligt och rent. Bra aircondition.

Ligger centralt och med gångavstånd till stadens sevärdheter.

Läs mer

Estate a Roma...

Eccellente albergo e stare al centro, può essere solo consigliato.
Fam. Larsen

Läs mer

Lång weekend i Rom - i början av oktober.

Receptionen ser inte så rolig ut, men vårt tresängsrum var härligt stort! Badrummet var väldigt litet och lite halvfarligt att stå i. Rummet var lite mörkt, men vi hade heller inte någon altan.
Personalen i receptionen var supertrevliga och hjälpsamma.
Frukosten var okay, typisk italiensk. Själva inredningen av lokalen var inte bra, folka hade svårt att komma till och från bordet med kakor, smör, juice etc.

Läs mer

Bättre läge finns inte i Rom

Suveränt placerat hotell mellan Pantheon och Fontana di Trevi och i promenadavstånd till allt annat. Vi bodde på familjerummet på 5:e våningen med utsikt till livet på den stora gatan. Mycket vänlig personal och bra frukost. Perfekt och som alltid i full överenskommelse med var In-Italia lovar.

Läs mer

Fin vistelse på Hotel Regno

Vi bodde 9 nätter på hotel Regno mitt i det historiska centrumet och hade gångavstånd till det mesta. Härligt och rent rum, god frukost och trevlig personal. Vi var glada att vi fick en liten balkong. Det kunde dock funnits ett par enkla stolar där.

Totalt sätt väldigt nöjda.

Läs mer
 
search map