Hotell i Rom

Hotel Raphael Relais & Chateaux

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Raphaël-Relais & Châteaux är ett utmärkt val för en storstadsresa. I alla fall om du letar efter ett bonde som ligger mitt i smeten, i hjärtat av staden. Härifrpn har du ett stenkast till ett av stadens mest älskade torg, nämligen Piazza Navona. Hotellet passar dessutom dig som vill ha en högre standard och utmärkt service.

Skulle hunger slå till, erbjuder hotellet en restaurang med lokala och internationella rätter, om inte de omgivande restaurangerna är ännu mer lockande. Efter en lång och härlig dag kan du njuta av en drink i baren och smälta dagens intryck. I receptionen blir du den första som möter hotellets vänliga personal som kan hjälpa till med de flesta frågor.

Bra att veta

Receptionen är öppen 24/7. Dessutom erbjuder hotellet gratis Wi-Fi till gästerna. Observera dock att hastigheten på hotellets internetanslutning ofta inte är densamma som du är van vid hemifrån. Detta hotell är särskilt idealiskt för par.

Komfort och snyggt inrett

Hotellet har 50 rum i olika rumstyper. De är tillgängliga med hiss. De har alla ett eget badrum med toalett och dusch eller badkar. Dessutom finns det också en hårtork. Det är möjligt att göra kaffe eller te i rummet.

 

 

 

Läs mer om Hotel Raphael Relais & Chateaux

Läs om rummen på Hotel Raphael Relais & Chateaux

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map