Hotell i Rom

Hotel Primavera

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Primavera är ett trevligt litet hotell som ligger i det absoluta centrum av Rom, mellan torgen Piazza Navona (endast 125 m bort) och Campo de' Fiori (175 m bort). Här finner du allting inom kort avstånd från sevärdheter till restauranger och shopping.

Huvudbyggnad och annex

Hotellet är inrett i ett vackert palats på Piazza San Pantaleo. Det har fungerat som hotell i över 40 år men har genomgått en större renovering de senaste åren och har byggts ut till ungefär dubbel storlek, efterhand som familjen har fått möjlighet att utvidga. Därför finns här nu totalt 21 rum fördelade på antingen andra eller sjätte våningen, samt fyra rum i annexet som kallas dependance della Cancelleria på motsatta sidan av gatan. Dessa rum är dessutom utrustade med minibar och förvaringsbox.

Läs mer om Hotel Primavera

Familjedrivet 2-stjärnigt hotell

Hotellet ägs av Signora Sena som får hjälp med den dagliga driften av sitt barnbarn Michele som båda sätter stor vikt vid ordning och reda så man känner man sig väl omhändertagen. Man kommer in i hotellet via palatsets stora port var det finns hiss. Receptionen ligger på andra våningen var det även serveras frukost, i det rum som även fungerar som familjens dagliga uppehållsrum och kontor. Hotellet ligger ut mot Corso Vittorio Emanuele och det finns busshållplats precis utanför dörren. Hotellets mycket centrala läge medför ett visst trafikbuller vilket man bör vara beredd på även om alla fönster har termoglas.

Hotel Primavera (namnet betyder vår) har en god atmosfär och både hallar och rum är fint och trevligt inredda. Vi vill dock nämna att hantverkarna under renoveringen av 6:e vån. använt fel blandningsmängd till deras fogmassa vilket gett som resultat en del sprickor i väggarna. Dessa har inte någon säkerhetsmässig betydelse utan är endast kosmetiskt.

Enkla rum med aircondition

Fyra av rummen har badrum i korridåren, och därför ett reducerat pris. Alla rum är utrustade med telefon, satellit-TV, aircondition (mot tillägg). Det finns inte våningssängar. De rum som inte har privat badrum med dusch och toalett har istället en liten vask. Badrummen i korridåren är alla i gott skick.

Läs om rummen på Hotel Primavera

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map