Hotell i Rom

Hotel Ponte Sisto

Classic rum Superior rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet som är uppkallat efter bron Ponte Sisto är ett trevligt 4* hotell som ligger på en lugn sidogata i Roms historiska centrum med god närhet till Campo dei Fiori samt det spännande konstnärkvarteret Trastevere. Hotellets byggnad var ursprungligen ett kloster och dess trevliga trädgård var engång en del av klostergården.

En resa från 2 till 4 stjärnor

Fram till 1998 var hotellet 2 * och mycket populärt bland skandinaver p.g.a. det goda läget och de låga priserna. I förbindelse med det katolska jubileumsåret 2000 blev stället övertaget av Vatikanen som inredde det till lyxbostad för de resenärer som kom på besök i staden. Sedan sommaren 2001 har det åter fungerat som hotell och blivit minst lika populärt som tidigare men dock för en något mer exklusiv publik.

Läs mer om Hotel Ponte Sisto

Storslagen innergård

Entrén finner man direkt från Via dei Pettinari och hotellet består av reception, hiss, lobby, bar, restaurang och möteslokaler. Hotellets största attraktion är den fantastiska innegården som är vackert möblerad med möbler av smide och stora parasoller. Men den spännande atmosfären ger framförallt de fina palmerna som verkligen satt sin prägel på hotellet.

Snyggt inredda rum med bl.a. aircondition

Ponte Sisto erbjuder totalt 103 rum som alla är mycket smakfullt inredda med allt vad man kan förvänta sig av ett hotell i denna klass. Alla rum har internet-uppkoppling, telefon, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, aircondition och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Som man kan förvänta sig i en äldre byggnad så finns det både större och mindre rum då man har respekterat byggnadens urspungliga inredning. Totalt finns det dessutom 5 handikappanpassade rum för bl.a. rullstolsbundna.

Läs om rummen på Hotel Ponte Sisto

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Ponte Sisto

Läs personliga omdömen av Hotel Ponte Sisto som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ponte Sisto. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Ponte Sisto

Superhärligt hotell

Vi har njutit av vår vistelse på Hotel Ponte Sisto, och har varje dag sett fram emot den underbara frukostbuffén på innergården. Hotellet har en riktigt bra placering och ligger mycket centralt i förhållande till många sevärdheter. Det finns rikligt med möjligheter att hitta ett bra matställe på kvällen inom kort gångavstånd. Allt som allt helt enkelt en riktigt härlig upplevelse :-)

Läs mer

Jättebra hotell och en perfekt placering

Hotellets 5-stjärnor är nästan inte nog - jättefint, framförallt hotellets takterrass.

Läs mer

Bedömning av Hotel Ponte Sisto

Läs mer

Helene med mor och dotter från Bromma i Sverige bodde på Hotel Ponte Sisto i Rom från den 12. till den 15. maj 2011.

Resan gick fint, och vi hade en fantastisk resa i Rom. Liksom förra gången jag reste med er tycker jag att ni är engagerade och kommer med bra och adekvata tips om resmålen.

Hotel Ponte Sisto var ett perfekt beläget hotell. Utmärkt standard, fina lokaler, och trevligt med den svala innergården där man serverades frukost och kunde ta en drink på eftermiddagen. Den lugna gatan hotellet ligger på må förvisso vara befrias från biltrafik i sig, men går ju upp från en betydligt mer trafikerad gata (Longotevere) samt att den ju vetter mot Ponte Sisto där det är en del livligheter om helgkvällar. Ingen stor sak, men har man fönster mot gatan bör man kanske inte vara känslig för ljud. Är man det bör man förvissa sig om fönster mot gården. Annars: trevlig och hjälpsam personal, jättefin frukost. Och framförallt, jättebra läge, gångavstånd till allt. Inte minst till Trastevere som ju kryllar av trevliga restauranger. Bra också med mataffär precis bredvid hotellet när man har småbarn!

Rom med en sjumånaders bebis var i övrigt en spektakulär upplevelse. Nog för att jag vet att italienare älskar barn, men de är ju fullkomligt galna i bebisar. Det var som att gå omkring med en kunglighet i barnvagnen, och vi blev behandlade därefter.

Tack för en trevlig resa, vi är mycket nöjda såväl med InItalia som med Hotel Ponte Sisto i sig.

Läs mer

Susanne med familj från Huddinge i Sverige bodde på Hotel Ponte Sisto i Rom från den 1. till den 4. juni 2007.

Efter en fantastisk vecka vill jag gärna dela med mig av mina erfarenheter Hotellet i Rom, Ponte Sisto rekommenderas varmt pga sitt läge och sin standard. Däremot ska man kanske inte förvänta sig för mycket service från receptionen ( om det känns viktigt). Rent och snyggt och helt suveränt 3 personers rum, ett rum med dubbelsäng och ett eget rum till tonåringen!! Dubbelrummet med lyxig jacuzzi...Skulle jag rekommendera ER för mina kollegor inom golfvärlden, mina vänner inom resebranchen eller mina privata vänner skulle jag absolut säga åt dem att boka resan av PIA ERLANDSSON. Pia är rätt person på rätt plats! Tack för att du hjälpte mig att boka en resa som var viktig för mig, vi firade en 50-årig och en student.

Läs mer

Bedömning av Hotel Ponte Sisto

Läs mer
 
search map