Hotell i Rom

Hotel Ponte Sisto

Classic rum Superior rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet som är uppkallat efter bron Ponte Sisto är ett trevligt 4* hotell som ligger på en lugn sidogata i Roms historiska centrum med god närhet till Campo dei Fiori samt det spännande konstnärkvarteret Trastevere. Hotellets byggnad var ursprungligen ett kloster och dess trevliga trädgård var engång en del av klostergården.

En resa från 2 till 4 stjärnor

Fram till 1998 var hotellet 2 * och mycket populärt bland skandinaver p.g.a. det goda läget och de låga priserna. I förbindelse med det katolska jubileumsåret 2000 blev stället övertaget av Vatikanen som inredde det till lyxbostad för de resenärer som kom på besök i staden. Sedan sommaren 2001 har det åter fungerat som hotell och blivit minst lika populärt som tidigare men dock för en något mer exklusiv publik.

Läs mer om Hotel Ponte Sisto

Storslagen innergård

Entrén finner man direkt från Via dei Pettinari och hotellet består av reception, hiss, lobby, bar, restaurang och möteslokaler. Hotellets största attraktion är den fantastiska innegården som är vackert möblerad med möbler av smide och stora parasoller. Men den spännande atmosfären ger framförallt de fina palmerna som verkligen satt sin prägel på hotellet.

Snyggt inredda rum med bl.a. aircondition

Ponte Sisto erbjuder totalt 103 rum som alla är mycket smakfullt inredda med allt vad man kan förvänta sig av ett hotell i denna klass. Alla rum har internet-uppkoppling, telefon, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, aircondition och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Som man kan förvänta sig i en äldre byggnad så finns det både större och mindre rum då man har respekterat byggnadens urspungliga inredning. Totalt finns det dessutom 5 handikappanpassade rum för bl.a. rullstolsbundna.

Läs om rummen på Hotel Ponte Sisto

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map