Hotell i Rom

Hotel Palladium Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I dessa minimalistiska tider har det efter hand blivit svårare att finna ett helt vanligt och klassiskt hotell. Hotel Palladium kommer inte att kompromissa med det traditionella och det gäller både god service, de klassiskt inredda rummen och inte minst den goda frukosten som intas på den översta våningen med utsikt över takåsarna i Rom. Du kan sätta tänderna i en god hembakad kaka som är ett måste för alla italienare, men det serveras naturligvis också mer traditionell frukost enligt internationell mening.

Ta tåget till dörren

Hotel Palladium ligger super centralt i förhållande till kollektivtrafik. Det tar bara två minuter att gå till stationen där det finns direkttåg till flygplatsen Fiumicino, men här hittar du också två tunnelbanelinjer A och B och ett stort urval av stadens lokala bussar. Det mesta av Rom kan dock mycket väl nås till fots och i omedelbar närhet hittar du flera av Roms spännande museer, operan, kyrkan Santa Maria Maggiore, men även Roms nya "Montmartre" som stadsdelen Monti kallas för lokalt. Här hittar du ett stort urval av mysiga torg, kaféer och trevliga restauranger av alla slag, även med de helt traditionella romerska rätter.

Ät frukost med himlen som tak

Hotellet erbjuder reception, bar och takterrass där du kan äta frukost med utsikt över hustaken. Mot betalning kan du nyttja följande tjänster: ett litet fitnesscenter, mötesrum, trådlöst internet, internetpoint och bastu.

Bo klassiskt och bra

Hotellet erbjuder totalt 80 rum som alla är trevligt och klassiskt inredda samt utrustade med telefon, TV, trådlöst internet (mot betalning), förvaringsbox, minibar, aircondition samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map