Hotell i Rom

Hotel Palladium Palace

 
Hotel Palladium Palace är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Palladium Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I dessa minimalistiska tider har det efter hand blivit svårare att finna ett helt vanligt och klassiskt hotell. Hotel Palladium kommer inte att kompromissa med det traditionella och det gäller både god service, de klassiskt inredda rummen och inte minst den goda frukosten som intas på den översta våningen med utsikt över takåsarna i Rom. Du kan sätta tänderna i en god hembakad kaka som är ett måste för alla italienare, men det serveras naturligvis också mer traditionell frukost enligt internationell mening.

Ta tåget till dörren

Hotel Palladium ligger supercentralt i förhållande till kollektivtrafik. Det tar bara två minuter att gå till stationen där det finns direkttåg till flygplatsen Fiumicino, men här hittar du också två tunnelbanelinjerna A och B och ett stort urval av stadens lokala bussar. Det mesta av Rom kan dock mycket väl nås till fots och i omedelbar närhet hittar du flera av Roms spännande muséer, operan, kyrkan Santa Maria Maggiore, men även Roms nya "Montmartre" som stadsdelen Monti kallas för lokalt. Här hittar du ett stort urval av mysiga torg, kaféer och trevliga restauranger av alla slag, även de med helt traditionella romerska rätter.

Ät frukost med himlen som tak

Hotellet erbjuder reception, bar och takterrass där du kan äta frukost med utsikt över hustaken. Mot betalning kan du nyttja följande tjänster: ett litet fitnesscenter, mötesrum, trådlöst internet, internetpoint och bastu.

Bo klassiskt och bra

Hotellet erbjuder totalt 80 rum som alla är trevligt och klassiskt inredda samt utrustade med telefon, TV, trådlöst internet (mot betalning), förvaringsbox, minibar, luftkonditionering samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Palladium Palace

 
 
search map