Omdömen från Hotel Oxford

 
Hotel Oxford är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Oxford är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Oxford

Läs personliga omdömen av Hotel Oxford som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Oxford. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Monica med vänner från Saltsjö-Boo i Sverige bodde på Hotel Oxford i Rom från den 11. till den 15. oktober 2006.

Hej, stade Rom är alltid Rom, man blir aldrig färdig med denna stad. Lite mycket trafik om man vill vara mitt i förstås. Ert tips om taxi från tågstationen föll inte såväl ut eftersom vi inte hade en aning om vad det skulle kosta. Ni bör ta reda på en sådan sak när man frågar. Vi belv total-lurade, betalade till vårt hotell 35 Euro. Vi lärde oss fort som tur är. Det skulle ha kostat c:a 12 Euro. Till flygplatsen ordnade vårt hotell en privat taxi som kostade 50 Euro för oss alla tre. Det är att rekommendera. Tåget kostar 11 Euro/person enkel resa. Hotellrummet var mycket mycket trångt. Om man är tre personer bör man ha ett större rum, inte ett trångt dubbel-rum som man ställt in en bäddbar fåtölj, som dessutom var mycket obekväm att sova i. Annars låg Hotel Oxford i lugna bankkvarter med några få restauranger omkring om man inte ville ta taxi ner till city. Tack för oss.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map