Hotell i Rom

Hotel Oxford

 
Hotel Oxford är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Oxford är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Oxford ligger på Via Boncompagni som binder samman Piazza Fiume med Trinitá dei Monti och Den Spanska Trappan genom att kryssa över den berömda Via Veneto den sydliga delen av Villa Borghese. . Hotellet ligger således med gångavstånd till den nordliga delen av centrum med Piazza Barberini varifrån man lätt med metron eller till fots kommer vidare till Trevi fontänen, presidentens palats Quirinale och stadens många andra attraktioner.

Hotel Oxford är ett 4* hotell som många andra i den italienska huvudstad dock läggs det här mer vikt på bra service. Hotellet har renoverats sedan dess nuvarande ägare tog över det och då byttes rummens interiör samt mattor coh tapeter ut.

Läs mer om Hotel Oxford

På hotellet finns det reception, hiss, frukostbuffé, bar och internethörna. Hotellets restaurang serverar precis som roomservice också andra måltider förutom frukost.

Hotellets rum är trevligt möblerade men dock av standard storlek. De har alla telefon, satellit-TV, minibar samt badrum med dusch eller badkar samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map