Hotell i Rom

Hotel Mozart

 
Hotel Mozart är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mozart är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Mozart ligger helt centralt i Rom mellan Piazza del Popolo och Den Spanska Trappan. Hotellet har reception, uppehållsrum, bar och en härlig takterrass med vacker utsikt.

De olika rummen ser ut enligt följande:
- Standard: Fint inredda rum med aircondition, minibar,satellit-TV och video, förvaringsbox och byxpress samt självklart eget badrum och hårtork.
- Superior: Dessa rum är inredda som standardrummen men är något större, mer elegant möblerade och har större badrum (några med badkar och dusch).
- De Luxe: Dessa rymliga rum ligger på hotellet översta våningsplan. De har all den komfort som superior-rummen inkl flatscreen-TV, SPA-badkar och privat balkong/terrass med utsikt över staden.
- Vivaldi Prestige: Dessa rum är mycket rymliga (ca. 28 m²) och ligger i hotellets annex ut mot Via del Corso. De är utrustade med flatscreen-TV med satelitkanaler, internetförbindelse och badrum med SPA-badkar och dusch.

Läs mer om Hotel Mozart

I källaren har man inrett ett datarum som man kan använda mot betalning, om man har behov av dator eller printer.

Dölj texten
 
 
search map