Hotell i Rom

Hotel Montreal

 
Hotel Montreal är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Montreal är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det kan inte sägas för ofta: Rom är en stor stad, och dess centrum är enormt. Beroende på var i staden du väljer att bo, kommer du att ha ganska långt till några av sevärdheterna. Frågan är därför, om du inte lika bra kan bo lite utanför det område mellan den Spanska Trappan, Piazza Navona och Piazza Venezia, där de flesta föredrar att bo, och därmed endast behöva betala en bråkdel av priset på ditt boende? Den offentliga transporten fungerar ju bra här i stan, och du kommer nog uppskatta att ha lite mer pengar i fickan att spendera i stan - t.ex. på den praktfulla lilla restaurangen Trattoria Monti, som endast ligger 150 meter från Hotel Montreal. Vi är i alla fall en hel del, som flera gånger har transporterat oss flera kilometer genom Rom, för att äta precis här.

Lägets betydelse

Läget, 500 meter sydöst om centralstationen Stazione Termini gör, att du både har ett härligt kort avstånd till de bästa transportmöjligheterna (däribland också bussarna till och från flygplatserna), och samtidigt bor utanför det tämligen tråkiga området som ligger precis vid tågstationen. Det går många busslinjer i närheten, så du lätt kan ta dig runt i staden. Och så bor du dessutom bland romarna själv, här på Via Carlo Alberto.

Ljusa och bekväma rum

Hotel Montreal är ett trevligt trestjärnigt, lite mindre hotell med 27 ljusa rum med privat badrum, aircondition, minibar, internettillgång och satellit-TV. Här finns en dygnsöppen reception, så du kan lugnt njuta av alla dygnets 24 timmar i Rom, utan att tänka på öppettider - men försök att vara hemma till frukosten som serveras mellan klockan 07:00-09:30, antingen på hotellets innergård, eller i den lilla frukostmatsalen. Kommer du i bil, kan du glädja dig åt att du inte behöver bege dig in i de så kallade ZTL (zono traffico limitatio - miljözoner), och hotellet hjälper gärna till med parkering i ett närliggande garage.

Läs om rummen på Hotel Montreal

 
 

Gästomdömen av Hotel Montreal

Läs personliga omdömen av Hotel Montreal som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Montreal. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Montreal

Bedömning av Hotel Montreal

Läs mer

Bedömning av Hotel Montreal

Läs mer

Bedömning av Hotel Montreal

Läs mer
 
search map