Hotell i Rom

Hotel Montreal

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det kan inte sägas för ofta: Rom är en stor stad, och dess centrum är enormt. Beroende på var i staden du väljer att bo, kommer du att ha ganska långt till några av sevärdheterna. Frågan är därför, om du inte lika bra kan bo lite utanför det område mellan den Spanska Trappan, Piazza Navona och Piazza Venezia, där de flesta föredrar att bo, och därmed endast behöva betala en bråkdel av priset på ditt boende? Den offentliga transporten fungerar ju bra här i stan, och du kommer nog uppskatta att ha lite mer pengar i fickan att spendera i stan - t.ex. på den praktfulla lilla restaurangen Trattoria Monti, som endast ligger 150 meter från Hotel Montreal. Vi är i alla fall en hel del, som flera gånger har transporterat oss flera kilometer genom Rom, för att äta precis här.

Lägets betydelse

Läget, 500 meter sydöst om centralstationen Stazione Termini gör, att du både har ett härligt kort avstånd till de bästa transportmöjligheterna (däribland också bussarna till och från flygplatserna), och samtidigt bor utanför det tämligen tråkiga området som ligger precis vid tågstationen. Det går många busslinjer i närheten, så du lätt kan ta dig runt i staden. Och så bor du dessutom bland romarna själv, här på Via Carlo Alberto.

Ljusa och bekväma rum

Hotel Montreal är ett trevligt trestjärnigt, lite mindre hotell med 27 ljusa rum med privat badrum, aircondition, minibar, internettillgång och satellit-TV. Här finns en dygnsöppen reception, så du kan lugnt njuta av alla dygnets 24 timmar i Rom, utan att tänka på öppettider - men försök att vara hemma till frukosten som serveras mellan klockan 07:00-09:30, antingen på hotellets innergård, eller i den lilla frukostmatsalen. Kommer du i bil, kan du glädja dig åt att du inte behöver bege dig in i de så kallade ZTL (zono traffico limitatio - miljözoner), och hotellet hjälper gärna till med parkering i ett närliggande garage.

Läs om rummen på Hotel Montreal

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map