Hotell i Rom

Hotel Martis Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

"Value for money" i den exklusiva änden

Vi är övertygade om att du kommer att trivas på Hotel Martis Palace. Det är inte det billigaste hotellet i Rom, även om vi på In-Italia är ganska säker på att du får väldigt mycket hotell för pengarna. Gästfrihet och service är som du önskar det var standard överallt. Hotellet öppnade i mars 2016 och är därför fortfarande relativt nytt.

Bättre läge finns inte

Hotellets placering och därmed din utgångspunkt kan knappast bli bättre. Hotel Martis Palace ligger i Navona området, så bokstavligen bor du endast ett stenkast från Piazza Navona. Roms andra stora attraktioner såsom Pantheon, Trevifontänen, Spanska trappan, Peterskyrkan och Piazza Venezia ligger alla inom gångavstånd från Hotel Martis Palace.

Läs mer om Hotel Martis Palace

Ny och elegant design

Den avslappnade atmosfären betonas av hotellets moderna design. Du kommer definitivt att känna dig hemma och njuta av god service och många faciliteter på Hotel Martis Palace. Dagen börjar med en amerikansk frukostbuffé som erbjuder ett rikt urval av varma och kalla delikatesser. Glöm inte att beställa din cappuccino i frukostrestaurangens bar, och om du vill kan du ta den med upp till taket. Härifrån har man en fantastisk utsikt över Roms historiska centrum. Det är den perfekta platsen att njuta av kaffet eller en cocktail samt kanske ett litet mellanmål senare under dagen.

På vintern är nog takterrassen inte din favorit plats, men då kan du slå dig ner i hotellets loungebar. Om du letar efter lugn och ro finns ett mysigt bibliotek där du kan läsa en bok eller bara njuta av tystnaden. Om du är riktigt trött efter en händelserik dag kan du också njuta av wellness avdelningen på Hotel Martis Palace grannhotell. Du kan be receptionen att boka en tid. Naturligtvis finns det gratis wi-fi på hela hotellet. Om du kommer med bil bör du vara medveten om att det är dyrt att parkera mitt i centrum och du ska förvänta dig priser på ca. 55 euro natten.

Rum med utsökt smak

Hotel Martis Palace har endast 26 rum som alla är bekväma och rymliga. Alla rum är ljudisolerade och har alla moderna bekvämligheter som du kan önska. Rummen är utrustade med aircondition, satellit-TV, skrivbord, gratis wi-fi, minibar, förvaringsbox, telefon samt badrum med toalett, stor dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Martis Palace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map