Hotell i Rom

Hotel Marcella Royal

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Förutom att vara ett högklassigt 4-stjärnigt hotell med fin position i den historiska delen av Rom inbjuder hotellet till en skön atmosfär inne på hotellet. Den klassiska inredningen är både smakfull och romantisk i sitt uttryck. Från hotellet når du på ca. 10 minuters promenad både Via Veneto och Spanska Trappan.

Njut av takterrassen

Hotel Marcella Royal har en härlig takterrass på 8:e våningen med en oförglömlig utsikt över staden. På terrassen serveras frukosten som består av en stor buffé med pålägg, ost, frukt, yoghurt, saft och kaffe. Förutom takterrassen erbjuder hotellet reception med infohörna, tvättservice, gratis Wi-Fi på hela hotellet samt cocktailbar.

Läs mer om Hotel Marcella Royal

Lokal prägel

Något man ska tänka på med detta hotell är att det fortfarande finns bostadslägenheter på en del våningar där lokalbefolkningen bor. Ofta om kvällen underhåller en pianist gästerna så du kan njuta av en aperitif ledsagad av skön musik innan du ska gå ut och äta eller runda av kvällen med en drink i baren innan du går i säng.

Rummen

Alla rum på Hotel Marcella Royal är smakfullt inredda i modern stil med skön ljussättning. Rummen är även rymliga (förutom economy) för att vara ett storstadshotell och utrustade med luftkonditionering, TV, telefon och minibar samt badrum med toalett och hårtork samt dusch eller badkar.

Läs om rummen på Hotel Marcella Royal

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map